Sziasztok.... Kész a motorom.... Úgy néz ki, jó lesz.... Kimentem ma vele hortobágyra meg vissza, 200-250-el, persze, csak az egyenes részeken de nem melegedett.... nagyon sok tapasztalatot szereztem a szerelés során...
a bandázásnak tényleg végi is van ,még lecseréljük a cébéeren a hengersort oszt dzsíí onnan mert néha már kellemetlen a szitu.de inkább R1 msnre.mert felnégyelnek a 9esek. .
nem nem abszolute nem , és örülök neki hogy van egy cimbi aki vágja a témát, mert igy sokmindenben kikérhetem a véleményét, és igérem halgatok rád, mert a legutobbi makacsságom is sulyos ezrekbe kerültek
Arrol nem is beszélve , hogyha nem lennél igy befuttatva ilyen ügyekben akkor aztán a bandázásnak is vége lenne lásd a bátyád, aki hogy finoman mondjam "nemkivánatos személy" a vezetőség részéről
csak el ne bizd magad, azt azért remélem észrevetted én miért nem állok neki 3 évig csináltam nekik ingyen mivel mindig az volt a duma hogy belefér a fizetésembe, azt nem vitatom hogy vágod a témát, de azért szeretném ha nem irnál le teljesen
szeva eksön. Miujság? kereshetnél egy kis pénzt lebeszéltem a projektet a fönökömmel, természetesen nem ingyen szeretnék a gép felujitását. Rajtad áll a dolog de az biztos hogy nagyon bevágodtál náluk senki másra nem bizzák a dolgot
szeva mindenki pipi az idén bele erőltetjük a jó szeszt,1 kis repülő sóval és ako tuti kimutatja az igazi énjét szerintem a spárgából itélve olyan Zsánklán Dzsós ugyhogy lehet figter:Dzsó VS Csákk
remélem hamar összerakom és dzsíííííííí
küldtem mailt!
franciában vagyok!
mi pííz?
amúgy hívtalak