Mer Dubaiból még nem ért haza, nekem se küdte a repülőjegyet, pedig úgy vót meglátogathatom a micro sd-k árából
Lehet alkatrésznek hozzácsapta a húsvét árához az idomjaidat is Gondolom a fejidomot ingyen se tudta elpasszolni, ha ez megnyugtat.
Ja nálunk a munka elvállalástól a szín kikeverésig ha nincs kész egy ilyen munka 5 nap alatt, műanyaghegesztőstűl, hát...
A te kálváriád mióta is folyik? Tél óta? Lassan rakjuk le a motorokat szezon végén...
Na Jimykém szombaton remélem nincs programotok... E kéne gyünnötök (természetessen a karmantyúmmal és a csavarjaimmal és felruházott tudással a minikamerával kapcsolatban )
Csimbikém ha jó a szemed akkor láthatnád az asztal bal oldalán, van két hetes "vadászbarát" ez amolyan jager utánzat, meg közöttük van egy hetes jager. Tőle jobbra a lányok martinije van, de vittem még két pezsgőt is nekik. Ezenfelül volt két hetes házi hp, barackdarabokkal... Összessen hoztunk haza 5 sört, a többi cefre töményestűl mind elfogyott...
Akkor szintén zenész,én se érem el,és az emailre se válaszolt.De most már legalább tudom hogy külföldön van.
Kb mikorra várható hogy hazaér?
20-9-248-425
Lehet alkatrésznek hozzácsapta a húsvét árához az idomjaidat is
Ja nálunk a munka elvállalástól a szín kikeverésig ha nincs kész egy ilyen munka 5 nap alatt, műanyaghegesztőstűl, hát...
A te kálváriád mióta is folyik?
Nem erem el basit napok ota