Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

valaki keresett váltót?
Ja, úgy könnyű.
ha van miért
Látom jó vagy Eszternél, folyamatosan fizet.
Teve007 gépe csörög már, ( meg az enyém is )
..csak elotte csorogjetek
Erre is johettek ha unatkoztok
lovetta megjött
Teve007 most olvasom, hogy jöttök, de hát most mentetek el.
az jó
Magyar foldon van
És mit mond,mikor lesz magyar földön ismét?
Mar elertem
Szevasz Fazi!

Akkor szintén zenész,én se érem el,és az emailre se válaszolt.De most már legalább tudom hogy külföldön van.
Kb mikorra várható hogy hazaér?
Adatlapom nyilt titok! 72-334-156
20-9-248-425
Ennyi idő alatt te is megcsináltad volna akár művész ecsettel is...
Kb. fel eve
Teve drága mivel verettek, ostorral?
Mer Dubaiból még nem ért haza, nekem se küdte a repülőjegyet, pedig úgy vót meglátogathatom a micro sd-k árából
Lehet alkatrésznek hozzácsapta a húsvét árához az idomjaidat is Gondolom a fejidomot ingyen se tudta elpasszolni, ha ez megnyugtat.
Ja nálunk a munka elvállalástól a szín kikeverésig ha nincs kész egy ilyen munka 5 nap alatt, műanyaghegesztőstűl, hát...
A te kálváriád mióta is folyik? Tél óta? Lassan rakjuk le a motorokat szezon végén...
Jimmy , eksönnel veretünk ma feléd hivj má fel ha tettre kész vagy. csumi
Jo kerdes pipi!
Nem erem el basit napok ota
Fazikám az a egyszemű Istencsapása, hogy áll? Múltkor amikor beszéltünk, úgy volt ilyenkorra rég kész... Szóval mit lehet róla tudni?
Na Jimykém szombaton remélem nincs programotok... E kéne gyünnötök (természetessen a karmantyúmmal és a csavarjaimmal és felruházott tudással a minikamerával kapcsolatban )
Csimbikém ha jó a szemed akkor láthatnád az asztal bal oldalán, van két hetes "vadászbarát" ez amolyan jager utánzat, meg közöttük van egy hetes jager. Tőle jobbra a lányok martinije van, de vittem még két pezsgőt is nekik. Ezenfelül volt két hetes házi hp, barackdarabokkal... Összessen hoztunk haza 5 sört, a többi cefre töményestűl mind elfogyott...