akkor kérnénk prezentálni, vagy postán, vagy ha jimyhez eljuttadod akkor töle át tudja venni a teve. köszi ha a postát választod akkor 2800 Tatabánya Ságvári Endre ut 17/d fszt 1
Reggelt uraim!
Első körös kamerák megjöttek!
Eras,1db
Pipi,1db
9363,1db
JimyL,1db
Ki hogy szeretné átvenni?
Átutalásnál a legolcsóbb a posta! Kb 500 Ft
örülök már hogy mindenkinek megvan csak nekem nincs,pedig ha jól emlékszem én voltam az első aki rendelt,a tevének akartam szülinapjára ami kicsit már elmúlt na de nem baj egyszer talán nekem is lesz
kitakarítottam a hütöt,,,, nem látszott rajta, hogy ennyire koszos... nagyon sok retek kijött belöle.... Lecseréltem a kuplung olajat is.... leengedtem a motor olajat... nincs benne víz... megnéztem a vízpumpát... hibátlan.. ilyesmi.. Nagyon vigyázzon sztem az, akinek a teloja szimeringes, mert nekem a hütö tele volt a teloolajjal és a beleragadt porral...
Sziasztok... most értem haza... bent a motor a helyén..... Megoldottam a lapka kérdést.... felbosszantott, hogy nem lehet szerezni egy ekkora városban 16 db lapkát... Szekinek majdnem megvolt mind, de még vagy 3-4 hiányzott volna.... hívtam még 2-3 embert..senkinek nincs... végül elmentem egy helyre, ahol mi szervizeljük a targoncákat... egy nagyon profi gépmühely.. igazából külsösöknek sztem nem is gyártanak semmit... odamentem a síkköszörühöz és odaadtam az ott dolgozónak, hogy a targoncához kell... 20-30 perc alatt levette méretre az összes lakpkát.... Ingyen.... hogy ez hamarabb nem jutott eszembe...
Én úgy tudom leszbishow lesz az a két csaj akit a kamerához adtak, f.szt még fényképről sem nagyon láttak és legjobb tudomásom szerint nem is szeretnének...
28212 hsz.03.30. 9.15 h.
Reggelt uraim!
Első körös kamerák megjöttek!
Eras,1db
Pipi,1db
9363,1db
JimyL,1db
Ki hogy szeretné átvenni?
Átutalásnál a legolcsóbb a posta! Kb 500 Ft
Bakker,ennek a mérete engem is meglepett!
Először azt hittem,hogy kimaradt belőle a kamera!
Kösz Basi!
A jövő hét közepén valaki jön velem a Mátrába csapatni?
szeretném megkérdezni a cam biznisszel mi van,
Na lépek, hogy fél négykor első lehessek...