Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt is van 1 occo csak tudnám mire http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
dehogy megyek olyan messzire ,van itt is minden olcsóért .
gumiért sedunál érdeklőgy széleskormány pedig mifelénk,csepel bringák
ELSŐ .
erősen gondolkodom én is az átfaragáson ,erő van szarásig ,nem kell a 330as végsebesség idom le,széles kormány meg nagy lánckerék .meg egy gumishoz benősülni .
nem nem is érdemes több km-er ilyen felépitményerl az én gixerem 280-at ment le áttételeztem igy lett 220 de hogy levettem az idomokat 200 nál már keményen kapaszkodni kellet
Max. teljesítmény: 104 LE 6600 1/min-nél
Max. Nyomaték. 109,7 Nm 6000 1/min-nél
és kb 210et megy végre . kell több?
jaja akárcsak a bordás szij hajtás bár azt már láttam 80akárhanyas évjáratu gpz 350-en csikó mennyi van benne?
majd lesz valahogy ,még most nem jelentek ki semmit ,mert még nem döntöttem. érdekes egy szekér mi? a benzin a vázban van,az olaj a hátsó lengővillában.tele van egyedi megoldásokkal,és ámerikában fillérekbe kerül hozzá minden,mert ott sok van belőle. .
miért nem számoltatod be?
pipi az az de a váz az kemény,a fuómüis kemény a fék az beszarásul foghat,a hátsó felni az 6colos jól látom?bár a két hengeres blokkot nem ismerem,de biztos alul is dógozik
kb a 12esemmel van egy árban .
kulák az a pipi , .én meg sem veszem,csak bérlem a banktól .
kulák,pöcs bür nélküli,BKV-s
több zx9 ára
végre 1 hasonló embör aki a ijes kinézetü vasakra bukik hát nem hiába födim vagy de az tuti hogy széttépnek fir forint 1 ilyen?
ez hogy tettszik fődim? ezért biztos ki leszek utálva .
kistraktor
az griveny vagy grivnya nem hiszem én azt ako meg nincs a pöcsödön bür
te tudod én meg nem értem . t4k?azmiaz?
tudom már t4k ok
mivan veled fődim ,nincs egy hrivnyám se ,már a levegőt is hitelre veszem . .
nem fáj ,szeretem nagyon ,de élni akarok,és én ezzel nem tudok normálisan közlekedni .a következő nem Kawa lesz és nem is sor4es de .
hát akkor mit sanáltatod itt magad te kulák a kutya is a dombra szarik