Jó reggelt!
Te teve007, keresd meg a tsanyit a topikokba, nekem 5000-é megcsinálta a szinkront. Jó, számítógépes cucca van, és tudja mit csinál. Merem ajánlani.
Megmondom őszintén amikor beszéltünk körbeszoltam a haveroknak, igéretet kaptam hogy visszajeleznek, de azóta nem kérdeztem rá, a mai napon ezt a hiányosságot potlom, és ha van valami akkor jelzem
srácok, kinek van itt pesten analóg szinkronorája, felraktam az uj kipuffot a zx10re, hozzá kéne kalibrálni a karbikat, nekem van egy acélcsöves, de az már rég kiderült hogy a karbisokhoz ez nem jó. segitséget elöre is köszi
Asszem te szolnoki vagy, akkor legegyszerűbben táska-bőrdíszműs boltokban. Próbálkozz a Bethlen G u 11-ben, ha nem sikerülne szólj. Küldök
De Mostmár harmadszor is elköszönök, császtok...
Na srácok tényleg húzok, holnap rohadt sok jégert kell meginnom, húsvétkor ezek ilyen kötelező programok errefelé. Én nem nagyon szeretem a kötelező dolgokat, de hát mit tehetnék sodródnom kell az árral...
Nekem a összehúzó zippzár vége kopott meg picit így ha összehúzom a gatyeszt a felsővel nemszabad izomból koppighúzni mert letud szaladni hanem ésszel finoman végighúzni.
Te teve007, keresd meg a tsanyit a topikokba, nekem 5000-é megcsinálta a szinkront. Jó, számítógépes cucca van, és tudja mit csinál.