Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A mérleg, 3 porsche, egyik canáry sárga, valami BMW-k, és pár ódi.
Police - jimy_L 0:3.
Hogy bírtál ki ennyi időt a garázsban ücsörögve?
Eszter kitiltott a lakásból,és csak most járt le a bünti?
nem fájt?
Jó napot!
Tegnap 10,30 kor felültem a motorra, és most szálltam le.
Jó volt.
a váltó karon mit érzel? azt, mintha bevenné, vagy változott annak is a viselkedése?
ha pedig a váltó lenne rossz, akkor ha nem világít, akkor sebességben kellene lennie... nézd meg, hogy meg lehet e keresni az üreset... mármint a "fényt"...
sztem a kapcsoló szerkezettel lesz a baj...., ha az jó lenne, akkor világítana az üres jelző...
Nem szettem még szét!Már régebben dobálta nekem a 2.-at aztán tegnap mentem be a körforgóba és kidobta a 2.-at és nem tudtam sebességbe tenni.Vártam egy kicsit aztán megjött az 1.-es és a 2. de a többi az eltűnt.Visszamentem a garázsomhoz de ott már megint eltűnt mind.Üresben van és nem világít az üres visszajelzőm!Tömören ennyi!
oké köszi
megnézem
Sziasztok. Szeki ha még meg van a szimering érte mennék. Nincs időm olcsóbbra várni.
a puci fogaskerék csoport 25e ft
váltó: két fogaskerék csoport
kompl.váltó:+váltó tengelyek
de kelhet még kukactengely, váltó villa, és a rögzítő szerkezet
van váltóm, de hogy kellene és mi kellene? szétszedted már?
az hogy eltűnt a sebesség fokozat az a váltó hibája?
inkább szét esett a kulisszád
nem dobnám adnám, kompletten 85e ft.
az a jobb, ha az összes eltünt nem? akkor lehet nem olyan nagy a baj.... csak tippelek...
Hali.
Nincs valakinek eladó váltója '94-es ZX9R-hez.Tegnap eltünt belőle az összes sebesség!
Köszi.... a cuccokat is és a segítséget is...
gratula
Hello! Kész a motorom.... jó lett... vettem hűtőgombát... Honda civic shutle 1978-as, vagy honda civic 1.3 1998-1992-ig... ez a kawa gyári gombája... jó mi? 3090 Ft... Hibátlan lett
tegnap szegeltünk a cimbinél, én a sajátott, ő meg egy elfogó/üldöző gépet szegelt meg.