Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez így van. Az angyalkákat alig akarták a Kék holdnál feltenni mikor megmondtam milyen motorra lesz. Ki mire használja, ez az első szempont, amúgy a contival ért le először a térdem. Mondjuk mitas gumival meg mind a 2 térdem
Hát valami csak akad ez már olyan mint a korcsolya
ha még kapsz, mert már egy jó ideje leváltották a D212-re
persze az még durvább
Úgy látom mindenkinek más vált be de a D211 mellett voksoltok többen azért
Dunlop 211 tényleg jó,hasonló volt a pirelli diablo supercorsa. Koztesnek nekem teljesen bevallt a bt016! Idén Bridgestone slicket használtam,hát ez tapad! Mentem vele esoben is es itthon vagyok
amúgy volt fent conti race soft, amíg volt rajta futófelület, addig kétszeméllyel is lapon fordult, aztán egyszer csak elfogyott és kikandikált belőle a kis alien
wazz de neked szöges guma kellene, és abból is a legkeményebb, mert világutazó vagy
Nagyon jók a conti gumik nem kopik nem tapad, mi kell még Amúgy teljesen kiszámíthatóan csúszott a rod atac hátul, de azt állandóan ja és 10.000 mérföld az már valami.
Michelin pilot sport, hamar fogyott, esőbe nem volt szinpi, úgy ahogy a Dunlop sem, a bt-ról ne is beszéljünk. Angyalkák viszont úgy tűnik beválnak, mert eddig szárazon nagyon jók.
és még a 12-esen is bírja a pályázást
Pályáztam sport attackkal, nem valami fény, lehet vele menni, de ha túlmelegszik, veszélyes... D211-212. Sose volt ilyen jó gumim!
a cimbora race attakot használt pályán, adjam a számát hívd fel, egy rossz szava nem volt a gumiról.
olvass és láss. nem erőltettem

kár hogy nem láttad de a lyme napon himi zoli a zx9-en padlóig rakta elől hátul a road atttak-ot. már láttam vfr750 rc36-on is 0-ra rakott gumit, ami helyett ugyan úgy road attakot rakatott fel a gumisnál. csak egy lehetőséget adtam a csákónak.
Ne erőltessétek a Contikat... Fos az összes.
ha conti sport attak-ra szavazol akkor van egy pár belőle ami nekem felesleges. amúgy D 211-212 gp
Dunlop RoadSmart
Itt az ideje lecserélnem a gumikat ki mit javasol? Kinek mi vált be?
A jóból sosem elég
Dupláztam... az a biztos kettő van belőle!
Egy kedves nagykátai fiatalemberrel találkoztam a nagymarosi lángos sütödénél.
mondjuk úgy, hogy felhívsz
70/933-4053
Helo Guro!
Lenne egy pár kérdésem 12 r -el kapcsolatban, hogyan tudnánk beszélni?
Énis unixból fogom beszerezi az olajokat
Én unixnál rendeltem ott van kedvezményem én repsol 5w tettem bele
Hála és köszönet!