Nem kifejezetten a BMW contra motorra gondoltam, hanem egy kisebb méretű autóra. Amúgy sincs sok értelme összehasonlítani egy autót egy motorral semmilyen szempontból, de ha 750-est akarsz BMW-ben akkor kezdjél el MOL- részvényeket venni, hátha olcsóbban adják majd neked a benzint mivel résztulajdonos leszel.
A többi cső az ok. csak a pirossal jelölt volt furcsa, hogy nincs tömlő a tömlővégen. Kerestem képet a neten és láttam, hogy van valami cső rábilincselve azért kérdeztem, hogy milyen cső van rajta mert nekem akkor csak odaszellőzik a motor fölé.
Úgy látom szeretsz széllel szemben pisálni minek neked akkora hajó mai világban, amikor mindenki kis fogyasztású autót akar venni? "Remélem fénykép nem lesz" Hát ez az egy 30-ezres csekk árán elég sok benzint el lehet motorozni/kocsikázni.
Képzeld megjártam Pestet oda vissza hétvégén a bajor drágasággal, csak ugy pörgött a hathenger M0 -n a belsősávban, a sok gyufásdobozzal indexeltek ki a külsőbe :D
Remélem fénykép nem lesz
Rájöttem e34 520i után E32 750iL kell
Következő 12henger lesz, ha még marad benzin a kutakon
7R helyett is megtenné egy RS125, csak annyira áll a motorpiac szaréhugyé nem adom, inkább kivonom forgalomból ideglenesen...
az egyik zőőőd az a szivósor valamelyik hengerére, asszem 2.
a másik ződ a légszürőházba.
és van a piros ami a szabadba.
Ha a vékony tömlőn a szivósor felöl megszíja átvált a szelep, hogy a karbi uszoház légszürőhöz, ha nem szíjja meg akkor a szabadba párolog a benzin álló motornál...
Menetközben azonos nyomás kell a légszürőház nyomásával az uszoházban....
Sziasztok!
Vákum szelepről lenne egy kérdésem. A pirossal jelölt tömlővégre, milyen cső csatlakozik? A két zölddel jelölt az air-boxra csatlakozik, de nekem a pirossal jelöltön nincs semmi csak úgy ott van tömlő nélkül.
Nem gyári volt hisz 2001 ez a színkombináció meg 2003 de mikor vettem már akkor sem gyári 03-as matrinyák voltak rajta aztán mikor belém durrantottak oldalról leszedtem és csak egy kis feliratot vettem rá, ezt meg nem rég találtam bay-en nem is volt drága és mégsem olyan csupasz zöld.
Ez 12 volt postával angliából és komplett szett, annyi hogy pl látod az oldalidomon a feliratnak fehér szegélye lenne na ez úgy van megoldva hogy nagy fehér és beleragasztom a feketét.
Én meg ilyet akarok most. Már felvettem a kapcsolatot az emberrel, remélem csinál nekem is egy ilyet. És akkor nem kell a hülye drága matricáimat ennyire féltenem.
nem voltam egy hetet , de érdemes volt visszaolvasni
nekem is tökéletes a 20-a, vasárnap nem is lett volna frankó
szal ha időjárás Ok, akkor 20.-a szombat.
Tomika, én lehet akkor felétek mennék és onnan együtt, de ezt majd egyeztetjük
jegyzem meg, ha esik egy métert sem megyek, elég volt Prága egy hete
ok! a felüljáróra ne menj fel, hanem mintha a hídra mennél, csak a körforgalomba kell bemenni és onnan már valószínű látni fogod az áruházat. szombat 10 órakor találkozunk.
Reggel be indítottam és fűstölt szerintem hengerfejes mert nem volt szaga szerintem vizet szív az alapjáratom is furcsa
akkor nem is akarom elmondani neked, hogy épp kinéztem egy A8-ast
W12, 6.0
Motor 2fő és kb. 200kg+2X70kg átlag emberekkel.
Motorok átlag 6ot esznek.
+3 liter és +3fő és +1tonna minimum!
Mi is a sok, meg mi is a kicsi? Relatív dolgok...
Meg meddig is elég egy pár szuperkorza? XDDDD
Úgy látom szeretsz széllel szemben pisálni minek neked akkora hajó mai világban, amikor mindenki kis fogyasztású autót akar venni? "Remélem fénykép nem lesz" Hát ez az egy 30-ezres csekk árán elég sok benzint el lehet motorozni/kocsikázni.
Remélem fénykép nem lesz
Rájöttem e34 520i után E32 750iL kell
Következő 12henger lesz, ha még marad benzin a kutakon
7R helyett is megtenné egy RS125, csak annyira áll a motorpiac szaréhugyé nem adom, inkább kivonom forgalomból ideglenesen...
a másik ződ a légszürőházba.
és van a piros ami a szabadba.
Ha a vékony tömlőn a szivósor felöl megszíja átvált a szelep, hogy a karbi uszoház légszürőhöz, ha nem szíjja meg akkor a szabadba párolog a benzin álló motornál...
Menetközben azonos nyomás kell a légszürőház nyomásával az uszoházban....
Vákum szelepről lenne egy kérdésem. A pirossal jelölt tömlővégre, milyen cső csatlakozik? A két zölddel jelölt az air-boxra csatlakozik, de nekem a pirossal jelöltön nincs semmi csak úgy ott van tömlő nélkül.
Amúgy a gyári matricákat Te gyaláztad le, vagy már így vetted?
Mit dekorálsz a kilencesen? Lesz azon is dryvit háló?
nekem is tökéletes a 20-a, vasárnap nem is lett volna frankó
szal ha időjárás Ok, akkor 20.-a szombat.
Tomika, én lehet akkor felétek mennék és onnan együtt, de ezt majd egyeztetjük
jegyzem meg, ha esik egy métert sem megyek, elég volt Prága egy hete