Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha meg tudom oldani, akkor én a xi-ből megyek! Bocskai útról.
Az auchan a szentendrei úton van ha jól néztem szerintem azt megtalálom az jó lesz
megyeri hídon jövök át a budai oldalra. szentendre felé bárhol találkozhatunk akár az auchan parkolóba is a körforgalomnál.
nekem a délelőtt max vasárnap jó. Szombaton kettőtől
Haza érek megnézem az útvonalat de asszem szentendre pomáz ezek esnek útba ugye? Te merről jössz mi esik útba?
ha gondolod felvezetlek meddig találsz el, hol találkozzunk?
Ok! Intézem a szabit!
Akkor szeptember 20.a szombat 11 dobogokő? Valaki pestről esetleg? Nem jártam még nagyon arra
Ha eljössz szabira, akkor inkább azt mondom legyen szombaton időben. Akkor találkozzunk fent Dobogókőn szept 20-án 11kor.
Ha megvan a pontos dátum és jó idő lesz akár szabadságot is kirántok arra a két napra. Egy vagon csúszóm is van szóval... Ha melóznék, leghamarabb 3-kor tudok indulni bányáról. Szóval inkább szabadságra teszem magam az ügy érdekében! Csak tudjuk meg hamar a pontos dátumot mert időben le kell adnom a témát.
Helyesbítek:Szombat 15-16 óráig bezárólag, vasárnap még a hangulatbefolyásoló szerek hatása alatt fogok állni.....
Miskolci vagyok még bírja mert csak akkor csinálja ha magas fordulatból váltok 2be amugy kuplungal váltok mindig.Én télre terveztem egy felújítást átnézést szóval benne lennék.
Nekem, ha délután, akkor mindkét nap jó! Illetve, amikor jó idő lesz
Guro?
Kiváló! Akkor Dobogókő, Matyi büfé. Azt döntsük el hogy 20-a szombat, vagy 21-e vasárnap a jobb. Balázskáéknak mikor jó időben? 15h?
Na az az király lenne hátha mindenkinek jó lenne az időpont és helyszín is.
Nekem OK! Majd felveszem a mackógatyát és átgurulok mint a múltkor
20-21 hétvégén délelőttös vagyok. Még jó is lehet ha nem korai az időpont.
Nem rossz! Jól mutatnanak a hetesek ott is; ) 21 jó nekem is! De Dobogókő is jó!
Nekem megfelel 20-21 pont szabad
Csak egy ötlet de egy Kakucs nem lenne jó?
Mit szóltok Dobogókôhöz is a Matyi büféhez?Le tudunk ülni dumálni,tudunk fényképezkedni is. Szept 20 vagy 21?
Én pestről vagyok dobjatok egy helyszínt aztán meglátjuk
mármint hogy hol lenne ez.:D
Benne lennék én is egy beszélgetésbe és motorozásba.
Mondjuk és is szolnok mellet lakok de beszéljük meg és hátha jó mindenkinek.