Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na megtaláltam a nagy vasat, a kép szélén elbújva.
A képeken nem látom a zizit Gyurrri! Jó volt? Itt nincsenek komoly gépek. Csak egy R1-es :)
Ááááááá, õ is otthagyott volna.
De nem baj, megszoktam az egyedül motorozást, sõt jobban is szeretem, mint azzal a tudattal menni, hogy valakit nagyon feltartok. Elõbb-utóbb ùgyis bevárnak a többiek.
De tényleg köszi (ismét) a kísérést, fogadok többször nem vállalnád be.
A barátnőd nem ment volna idő előtt haza,még társaságod is lett volna.
Üdv mindenkinek,sajnálom hogy lemaradtam a taliról de el kellet utaznom,4 schuber tűre lenne szükségem a heteshez,valaki esetleg tud ebben segíteni?
Zxr 250 es motor blokkot keresek aki esetleg tud meg köszönöm telefonon elérhető vagyok 06-20-239-22-98
Nekünk is tetszett. Bár lefele elmaradtam, mint a borravaló, így az elköszönést csak távolról láttam.
Jó kis tali volt
Sajnos elutaztam ,így csak lélekben leszek veletek
Valahogy gondoltam hogy zöld ha kések én feketével megyek
OK! egy zöld motorral fogok érkezni
Akkor 10 auchan?
ha vki még nem olvasta volna, akkor jelzem, holnap, azaz szombaton 9:40 körüli indulással Dobogókőre megyünk. Várható érkezés 11 körül az jó időt nem, de a jó hangulatot tudom garantálni
aki tud jöjjön, különben
mi is megyünk a 7-essel, de az elfogóvadászom marad, mert a srác egy másik túrára megy az XX-ével
persze Tomika még azóta sem hívott
Én megyek
Én ilyen bizonytalan időben sajnos nem tudom vállalni ezt az oda-vissza utat. De majd tegyetek fel képeket a fórumra.
akkor holnap ki is várható
OK
Hogyan?
Jön az Ágnes is.
Tomika,
akkor pénteken egyeztetünk , de fél 10-re ott leszünk
tervek szerint jön az elfogóvadászom is
Én reggel 6 kor végzek melóval szóval részemről bármikor jó az indulás kérdésem nekem is lesz
Mikor értek dobogókőre?Csak hogy úgy találkozzak a márkatárssal?
Részemről aktuális. Fél 10 -10 körül indulunk Fehérvárról.
Jól jön ez a találkozó Tanítsatok Mesterek! Hogyan kell ennyi pénzt gyártani?