Ha már ilyen jó hangulat kerekedett, megkérdem, nincs-e kedvetek összefutni valahol egy beszélgetés erejéig, mostanában nem szerveződött 7R találkozó. Akinek van kedve, az dobjon be egy dátumot, és egy lehetséges helyszínt, aztán hozzunk össze valamit ősszel!
Fuu jó kis balhét szítottam...
Amúgy nekem inkább a teljesítmény növelése lenne a cél vagy legalább annyi hogy ne romoljon de cserébe akkor bitang hangja legyen.
Na, ha már most egymásnak estek, akkor mi lesz itt télen?
Kár a gőzért! Mindenki azt vesz amit akar, vagy amire van pénze.
Én akkor is veszek egy akrát, ha ez nem tetszik Kawabikernek. De én őt így csípem, és ettől még nem lesz öri-hari
Felesleges egymást marni, meg lehülyézni! Valószínű, hogy aki 4-5 kilóért vesz motort, nem fog 4-ért akrát venni rá. De ttől még ZX7R-en fog csapatni!
Úgy lágyan kihangsúlyoznám, hogy ez a fórum dolog nem igazán úgy működik mint amire eredetileg kitalálták.Bár én sajnos nem vagyok világesze bőrkötésben......
Nekem volt komplett Muzzy, szépen szolt, majd tragikus eseménysorozatok hatására ami 1 bal kanyarba következett be vennem kellett egy Raptort amit felváltva használtam Akrapovic leömlővel /Akrával lágyabb hangja volt/
Majd az Akrát eladva maradt a Muzzy jelenleg egy Martin street legal dobbal. Ha benne van a tompító meseszép lágy hangon duruzsol 10 környékén simán hallod a motor hangját, fogyasztásba - 0,5 liter erőbe -10 ló (Raptorhoz képest) tompító nélkül megbolondulok tőle 2 óra motorozás után, és viszi magával a szinkront is persze.(a Raptor is a hangossága miatt lett ledobva)
Van gyári rendszer is, na az amivel "egy centit" se motoroztam, de egyszer eladom és veszek belőle egy tanácsi öröklakást ha valóban ennyit ér a másikat meg meghagyom az OT-s vizsgára
Martinhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy csak akkor csináltass dobott ha türelmes fajta vagy (Májusba rendeltem, júliusba jött meg, egy párat azért kellett telefonálni )
És a történethez még az is hozzá tartozik, hogyha a kimenetet reszeled (komplett rendszer esetén) illik a bemenetet is csak nagyon ne akarj belemászni a fúvókák és az állítható tűk világába mert az egy igazi szopóroller
Neked nincsen hiteled mert:
1. Anyuéknál lakom és nem kell fizetnem!
2. Annyi pénzem volt bazdmeg,hogy megvettem készpénzre!
3. A sok kályhacsöves motor szereléséből összejött a pénz!
Szerintem meg menyjetek ki az esőre azt birkózatok meg van akinek a gyári tetszik van akinek nem én a suzkán sem bírtam elhalgatni a gyári kályha csővet a 7 en meg hát még úgy sem
Azt hittem érthető volt a linkem, mindegy legalább lesz munkád olcsó hitvány sportdobbal mindenkinek szarrá fog menni a gépe és csak te fogod tudni hogy miért milliárdos leszel addig örülj amíg mindenki veszi ezeket. A vezláncos sztoriba nem fogok belemenni arra megvan az okom nem mozgat, hogy mit hiszel.
Mikor is kértem el használt vezláncot amit beakarok rakni a motoromba?
Mutas erről írást vagy hangfelvételt.
Gyertyákat kértem csak el ami 1hetes gyertya volt, mivel sorba vásároltátok az újjat, hisz azthittétek az a baja. Csak ugye az alkatrész cserélgető szakkör nem mindig jár sikerrel
Mióta nem euro van a cmsnnl.com n?
Holland üzlet, euro a pénznem.
Vagy szerinted mi? kuna vagy zloty?
Kawazsoltitól szoktam rendelni és ehhez az árhoz viszonyítok mindig és ennél olcsóbban szokta hozni mindenféle adók nélkül és ha megnézted volna senki nem az utolsó csavarig számolt mindent én is csak a dobot meg a rendszert plusz nagyon nem euro van odaírva ha én számolni akkor te olvasni nem tudsz de fogadok sem az autódba sem a motorodba sem teszel mindig full gyári motyót de nem fogok vitatkozni tudom te vagy a professzor aki használt vezláncot elkéri és még belerakja a saját motorjába meg a használt gyertyákat.
Mikor a lakáshitelesek sipánkodtak volt igen csak magas euro árfolyam, azzal már megüti a 6kilót....
374Ft árfolyamon túl is ugrik a 7kilón, számold vissza....
Ne legyen igazam, de még idén lehet 340-350 az euro megérzésem szerint!
Lesz sírás a lakáshiteleknél megint!
Látom a számolás nem az erős oldalad, de az se, hogy a muzzy,stb. kályacsöveknél mindig az ÚJ árral jöttök!
total: € 1471.50 +adó a cmsnl.com -n a komplett gyári rendszer!Komplett, tehát minden csavar, alátét, tömités, lófasz!
Itthon 1,27 kell szorozni(jó nekik csak 1,2 vel, de tegyük fel itthon veszed meg) és az árfolyamnak vegyünk csak kerek 300 -t
1471,5*1,27*300=560641,5 tehát ez biza 6kiló, jó egye fene csak 560 és bele alkudsz picikét pl. 10% t akkor legyen 5kiló...
Így is több a gyári ÚJ ára egy kályhacső ÚJ árával!
Biztos nem oknélkül....
Nem azért kerül ennyibe mert olyan hűű de nagyon világ legjobb rendszere, szerintem mindenki tudja hogy a gyári alkatrészek ára mind el van szállva vagy mindenki pótolja a hiányzó 10ft-os csavart gyári 1500ft-ossal mert az khi és az a jó?
Pedig itt utána számolva talán eléri az 500-at http://www.cornwallkawasaki.co... de ha te el tudnád ennyiért adni akkor , főleg hogy komplett 7-est kapsz ennyiért amin szintén rajta van a "milliárdos rendszer" ,ez csak papíron meg neked ér, annyit nézd csak meg mennyiért mennek a gyári dobok jó esetben 20-30 az új meg közel 200, lehet dobálózni a számokkal de felesleges.
http://www.ebay.com/itm/Akrapo...
Amúgy nekem inkább a teljesítmény növelése lenne a cél vagy legalább annyi hogy ne romoljon de cserébe akkor bitang hangja legyen.
Kár a gőzért! Mindenki azt vesz amit akar, vagy amire van pénze.
Én akkor is veszek egy akrát, ha ez nem tetszik Kawabikernek. De én őt így csípem, és ettől még nem lesz öri-hari
Felesleges egymást marni, meg lehülyézni! Valószínű, hogy aki 4-5 kilóért vesz motort, nem fog 4-ért akrát venni rá. De ttől még ZX7R-en fog csapatni!
Majd az Akrát eladva maradt a Muzzy jelenleg egy Martin street legal dobbal. Ha benne van a tompító meseszép lágy hangon duruzsol 10 környékén simán hallod a motor hangját, fogyasztásba - 0,5 liter erőbe -10 ló (Raptorhoz képest) tompító nélkül megbolondulok tőle 2 óra motorozás után, és viszi magával a szinkront is persze.(a Raptor is a hangossága miatt lett ledobva)
Van gyári rendszer is, na az amivel "egy centit" se motoroztam, de egyszer eladom és veszek belőle egy tanácsi öröklakást ha valóban ennyit ér a másikat meg meghagyom az OT-s vizsgára
Martinhoz csak annyit fűznék hozzá, hogy csak akkor csináltass dobott ha türelmes fajta vagy (Májusba rendeltem, júliusba jött meg, egy párat azért kellett telefonálni )
És a történethez még az is hozzá tartozik, hogyha a kimenetet reszeled (komplett rendszer esetén) illik a bemenetet is csak nagyon ne akarj belemászni a fúvókák és az állítható tűk világába mert az egy igazi szopóroller
1. Anyuéknál lakom és nem kell fizetnem!
2. Annyi pénzem volt bazdmeg,hogy megvettem készpénzre!
3. A sok kályhacsöves motor szereléséből összejött a pénz!
Mutas erről írást vagy hangfelvételt.
Gyertyákat kértem csak el ami 1hetes gyertya volt, mivel sorba vásároltátok az újjat, hisz azthittétek az a baja. Csak ugye az alkatrész cserélgető szakkör nem mindig jár sikerrel
Mióta nem euro van a cmsnnl.com n?
Holland üzlet, euro a pénznem.
Vagy szerinted mi? kuna vagy zloty?
Ajaj apa kezdődik, valutát venne? közel se 300HUF egy EUR
Lesz idén sírás úgy érzem :P
374Ft árfolyamon túl is ugrik a 7kilón, számold vissza....
Ne legyen igazam, de még idén lehet 340-350 az euro megérzésem szerint!
Lesz sírás a lakáshiteleknél megint!
total: € 1471.50 +adó a cmsnl.com -n a komplett gyári rendszer!Komplett, tehát minden csavar, alátét, tömités, lófasz!
Itthon 1,27 kell szorozni(jó nekik csak 1,2 vel, de tegyük fel itthon veszed meg) és az árfolyamnak vegyünk csak kerek 300 -t
1471,5*1,27*300=560641,5 tehát ez biza 6kiló, jó egye fene csak 560 és bele alkudsz picikét pl. 10% t akkor legyen 5kiló...
Így is több a gyári ÚJ ára egy kályhacső ÚJ árával!
Biztos nem oknélkül....
Közel 7kiló az új rendszer ára.
Bár amilyen stabil a HUF lehet eléri idén a 8at is...