Köszi én is örülök hogy ide tartozhatok Miskolci vagyok remélem van valaki itt a környéken töltöttem fel képeket nézzétek meg ha érdekel.
Miskolcon ismer valaki valami jó szerelőt aki átnézné nekem a gépet ilyen karbi szinkron meg pucolással kapcsolatban ? http://www.sportmotor.hu/motor...
Helyben szeretném megoldani,így is volt egy potya utam érdre...Azt annyit értem el hogy szét van vágva a cucc,mert vissza is bontottam a varrónő munkáját....Boldog vagyok.
Akkor mehet alá a bõrtanga, aztán annyi. Na,az a Nikinek is tuti tetszene.
Viccet félretéve, jövõhéten viszem bõröshöz T kabátját, rákérdezek, ha gondolod.
Ja az a csizma az... Gurulás nem volt. ruhám is darabokba... egy hozzáértő embert se találok aki megcsinálná. Most tátong az ülepén egy 30centis vágás...
Melyik lett? A piros-kék, amit utóbb mutattál? Wááá, az nagyon durva lesz a ruhával. A ruhádról is megvan még a kép,amit küldtél, a telefonomban. Ha megtalálom, mindig jót mosolygok rajta.
Aztán, összejött a mai gurulás?
Ja érzékelem. Nem néztem időjárást,picit sűrű megint a program,kb alig van időm. De nagyon úgy fest hogy lhófasz lesz a mai menésből.Pedig a gép kész a ruhám kész,és érkezik a másik csizmám is : O))) Niki megjegyzése a csizmához: Megvetted? Hát te hülye vagy! : O))
Frankó! Képet róla! Nézess szelephézagot, ha ilyen nehezen indul! Karbit rakasd rendbe, pucoltasd, szinkron, ultrahangos mosó stb. Új olajat neki, szűrőket, fékfolyadékot stb, azt hadd szóljon! Légy üdvözölve!
Holnapra mondják a legtrágyább időt. Mi ma mentünk egy karikát, még időben hazaértünk, mielőtt jött a cunami...Találkoztunk fent a kilátón egy jóféle 12-essel. Ja, meg mintha az egér jött volna velünk szembe a kadocsán, Fehérváron
Na srácok megvettem a motort de viszont nem tökéletes nincs alapjárat és melegen nehezen indul szivató kell neki elvileg 4évet állt a motor szóval én arra gondoltam hogy karbi szinkron és tisztítás kéne neki a csávó adott hozzá nekem egy vezetett szervízkönyvet ami 25ezerig van és most elvileg 38ezer van benne mit szóltok?
Ne parázz! A gyári színre meg sz@rnék! Ennyi pénzért új motort nem kapsz. Kalkulálj hozzá 150.000ftot és kicserélsz minden kopó dolgot. Induljon melegen és hidegen is ,ne fustöljön, ne forralja a vizet! Ha nem palyamotornak akarod ,akkor sokáig jó lesz. Ha annak szeretnéd, úgy is felkeszíted
Köszi a segítséget beszéltem a csávóval még annyi lenne a kérdésem hogy azt mondta hogy németországba nem kell törzskönyv és így nincs ez tényleg így van?Remélem nem lopott motor
Az remélhetőleg gyári fékkar ami inkább hajlik, mint törik.Ekkora tömegnél sajnos állóhelyben is így behajlik(tapasztalat, megsúllyed földben, nem raktam alá sörösdobozt se.... mire vissza mentem oldalán volt a zöcsssség)
Az oldalidom 98as...
Miskolcon ismer valaki valami jó szerelőt aki átnézné nekem a gépet ilyen karbi szinkron meg pucolással kapcsolatban ?
http://www.sportmotor.hu/motor...