Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi én is örülök hogy ide tartozhatok Miskolci vagyok remélem van valaki itt a környéken töltöttem fel képeket nézzétek meg ha érdekel.
Miskolcon ismer valaki valami jó szerelőt aki átnézné nekem a gépet ilyen karbi szinkron meg pucolással kapcsolatban ?
http://www.sportmotor.hu/motor...
Helyben szeretném megoldani,így is volt egy potya utam érdre...Azt annyit értem el hogy szét van vágva a cucc,mert vissza is bontottam a varrónő munkáját....Boldog vagyok.
Akkor mehet alá a bõrtanga, aztán annyi. Na,az a Nikinek is tuti tetszene.
Viccet félretéve, jövõhéten viszem bõröshöz T kabátját, rákérdezek, ha gondolod.
Ja az a csizma az... Gurulás nem volt. ruhám is darabokba... egy hozzáértő embert se találok aki megcsinálná. Most tátong az ülepén egy 30centis vágás...
Melyik lett? A piros-kék, amit utóbb mutattál? Wááá, az nagyon durva lesz a ruhával. A ruhádról is megvan még a kép,amit küldtél, a telefonomban. Ha megtalálom, mindig jót mosolygok rajta.
Aztán, összejött a mai gurulás?
Ja és egér elképzelhető,mostanság belecsapott a lecsóba,és mocsok sokat megy...
Ja érzékelem. Nem néztem időjárást,picit sűrű megint a program,kb alig van időm. De nagyon úgy fest hogy lhófasz lesz a mai menésből.Pedig a gép kész a ruhám kész,és érkezik a másik csizmám is : O))) Niki megjegyzése a csizmához: Megvetted? Hát te hülye vagy! : O))
Tomi mondta a frankót! Ennyi állás után minden kopó alkatrészt ,folyadékot cserélj! Légy üdvözölve!
Azt amit írtál.
Karbit rendbe vágni

Merre fele lesz a motor?
Azt ne mond a tied se közelemben, nincs erre több hetes se :(
Frankó! Képet róla! Nézess szelephézagot, ha ilyen nehezen indul! Karbit rakasd rendbe, pucoltasd, szinkron, ultrahangos mosó stb. Új olajat neki, szűrőket, fékfolyadékot stb, azt hadd szóljon! Légy üdvözölve!
Holnapra mondják a legtrágyább időt. Mi ma mentünk egy karikát, még időben hazaértünk, mielőtt jött a cunami...Találkoztunk fent a kilátón egy jóféle 12-essel. Ja, meg mintha az egér jött volna velünk szembe a kadocsán, Fehérváron
Na srácok megvettem a motort de viszont nem tökéletes nincs alapjárat és melegen nehezen indul szivató kell neki elvileg 4évet állt a motor szóval én arra gondoltam hogy karbi szinkron és tisztítás kéne neki a csávó adott hozzá nekem egy vezetett szervízkönyvet ami 25ezerig van és most elvileg 38ezer van benne mit szóltok?
Ha nyári szerint van akkor 4kor gyülekező,5 kor menés.
Hánykor?
https://www.youtube.com/watch?...

Mind a három régi kedvenc, bár csak egyik zőőőőd(vagyis piros)
Mai napig fasza gépek!
Eccer majdnem vettem ezres fzr -t....
Szombaton citadella....csak mondom :-)
Ne parázz! A gyári színre meg sz@rnék! Ennyi pénzért új motort nem kapsz. Kalkulálj hozzá 150.000ftot és kicserélsz minden kopó dolgot. Induljon melegen és hidegen is ,ne fustöljön, ne forralja a vizet! Ha nem palyamotornak akarod ,akkor sokáig jó lesz. Ha annak szeretnéd, úgy is felkeszíted
Ott nincs törzskönyv
Köszi a segítséget beszéltem a csávóval még annyi lenne a kérdésem hogy azt mondta hogy németországba nem kell törzskönyv és így nincs ez tényleg így van?Remélem nem lopott motor
Bőrd nem voltál madarason? Nagyon süt a nap, biztos izzadnak ott.
akarom írni ha nem egyből kőkemény, kimarad egy "nem szó", szóval ne legyen pépes, ne koppanjon a markolaton....
Az remélhetőleg gyári fékkar ami inkább hajlik, mint törik.Ekkora tömegnél sajnos állóhelyben is így behajlik(tapasztalat, megsúllyed földben, nem raktam alá sörösdobozt se.... mire vissza mentem oldalán volt a zöcsssség)
Az oldalidom 98as...
96? nem 96és97 volt ilyen?
Persze lehet én is tévedtem 1 évet :)