Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neki ne emlegesd a kályhacsövet...
Ráhegeszted,elektródával.... Jó van az neked ami fent van hagy szóljon rendesen..
Rávalót szeretnék elsősorban, az lenne a legtutibb. Kályhacsőre tudsz méretet mondani ami "ideális" lehet vagy annak mondható? Nincs tapasztalatom a témában.
Képet tudnál feltenni róla, olyat ahol látszik a száma is?
Ez engem is erdekel. De gondolom csavaros. Akkor meg hogyan tenném fel a muzzy rendszer vegere?
Na akkor majd szólsz ha eldöntöttétek...
J -n mindegyiken az volt, kérdés a fuvókázás, tolattyú tető.
De az UK fojtatlan emlékeim szerint, ahhoz fojtatlan dob kell és a J -sé!
Fejből meg nem mondom a dob számát, de keresgetni kell ebayon szokott lenni néha filléres áron.

Persze, ha felfogatás stimmel a kályhacsőnél többet ér egy gyári h,j,l,p dob is akár.

Emlékeim szerint felfogatásra azonos mind a kettő(J,L)
Jól rémlik külföldi fórumon valaki a főtengelycsapágyas J ből faragott L -t(dugót,veztengelyek,gyújtás,stb mindent cserélt)

Egy próbát megérhet az L dobja is, ha J -t nem találsz, de én megpróbálnék pont rávalót nézni...
Keihin CVK-D38 karbival szerelt, J2-es, UK modell.
92-93 dobja mas sot kerdes milyen 92es mert van J es K meg sok piacra mas mas dob. tudni kellene hogy melyik piacos karbi,stb.
a linken olyan motorokat ir amikre MAS MAS dob valo!

a dobodon van egy szam pl. K338 stb. abbol kiderul mire valo!
Sziasztok,

Szeretnék megszabadulni egy gyári kawasaki kipufogótól. Azért került hozzám mert azt hittük jó lesz a Hondámra (nem tudtuk akkor még, hogy kawa) 95 mm lyukközép táv.
Ezekre jó!
KÖSZÖNÖM az infót NORBRADAR-nak!
Teljesen használható állapotban, 1-2 kisebb karcon kívül nincs hibája. Áron alul 18-ról indítok.
Ha jó rá a 93-as,akkor nekem van egy.....
Sziasztok!

Jó állapotú eladó gyári dob van valakinek esetleg, 92-es ZXR 750-hez?
Ja meg hogy olajcserét akarok csinálni itthon ha valaki tudna valami útmutatót mutatni hogy hogy kell pontosan akkor meg köszönném.
Császtok
Valaki tud eladó hűtő tartályt?
Olajszűrőt honnan rendeljek?
Esetleg valami jó hátsó gumi jó áron?
Igen.
De holnapra már napsütést ígérnek.
Bejött
Nagytempós kanyarok a 4-esen?
Vagy a kertek alatt mentél? A 4-es tele volt lámákkal, meg bebambulós román kamionosokkal, akik simán belógtak néha-néha a másik sávba fél métert
Nálam is így kezdődött
Üdv a klubban!
Meló megy, csak ez a Pest messze van.Ez van ezt a melót szeretem, közelben más területen lenne, az meg nem érdekel ennyire...
Szerelés több is lenne mint ami időm van, így csak picit picit vállalok be.
Hétvégén egy zxr400 t csináltam, még van rajta pár melo, remélem szombatig minden meglesz rajta esténként...

Ferihegyig elgurultam meg vissza hétvégén, nagytempós kanyarokra vágytam, meglestem a 4est meg nullást
Vissza fele belestem egy márkatársunkhoz, aki pár főtengely-hengerfej melót csinált már nekem profi minőségben.
tegnap kerültünk egy kicsit mi is a srácokkal.
bár az elfogóvadásszal mentem, de délelőtt kerültem a zöldsárkánnyal is
a probléma, hogy Dújv. - Kalocsa útvonalon cseréltünk és 10-essel kergettem a szürkeségemet
asszem venni kell egyet abból is, mert k...a jó
Vagyok, vagyok
Cép, cép, de most más projektek vannak
Meg 7-esből van kettő már
Szombaton jártam feléd a vadászbombázóval, de nagyon siettem így nem zargattalak. Megy a meló, a szerelés? Cép ótód megvan még?
Pékek madara, madarak péke hol van?

hmmmm

Szép darab! Csak 2500euro!