Rávalót szeretnék elsősorban, az lenne a legtutibb. Kályhacsőre tudsz méretet mondani ami "ideális" lehet vagy annak mondható? Nincs tapasztalatom a témában.
J -n mindegyiken az volt, kérdés a fuvókázás, tolattyú tető.
De az UK fojtatlan emlékeim szerint, ahhoz fojtatlan dob kell és a J -sé!
Fejből meg nem mondom a dob számát, de keresgetni kell ebayon szokott lenni néha filléres áron.
Persze, ha felfogatás stimmel a kályhacsőnél többet ér egy gyári h,j,l,p dob is akár.
Emlékeim szerint felfogatásra azonos mind a kettő(J,L)
Jól rémlik külföldi fórumon valaki a főtengelycsapágyas J ből faragott L -t(dugót,veztengelyek,gyújtás,stb mindent cserélt)
Egy próbát megérhet az L dobja is, ha J -t nem találsz, de én megpróbálnék pont rávalót nézni...
Szeretnék megszabadulni egy gyári kawasaki kipufogótól. Azért került hozzám mert azt hittük jó lesz a Hondámra (nem tudtuk akkor még, hogy kawa) 95 mm lyukközép táv. Ezekre jó!
KÖSZÖNÖM az infót NORBRADAR-nak!
Teljesen használható állapotban, 1-2 kisebb karcon kívül nincs hibája. Áron alul 18-ról indítok.
Nagytempós kanyarok a 4-esen?
Vagy a kertek alatt mentél? A 4-es tele volt lámákkal, meg bebambulós román kamionosokkal, akik simán belógtak néha-néha a másik sávba fél métert
Meló megy, csak ez a Pest messze van.Ez van ezt a melót szeretem, közelben más területen lenne, az meg nem érdekel ennyire...
Szerelés több is lenne mint ami időm van, így csak picit picit vállalok be.
Hétvégén egy zxr400 t csináltam, még van rajta pár melo, remélem szombatig minden meglesz rajta esténként...
Ferihegyig elgurultam meg vissza hétvégén, nagytempós kanyarokra vágytam, meglestem a 4est meg nullást
Vissza fele belestem egy márkatársunkhoz, aki pár főtengely-hengerfej melót csinált már nekem profi minőségben.
tegnap kerültünk egy kicsit mi is a srácokkal.
bár az elfogóvadásszal mentem, de délelőtt kerültem a zöldsárkánnyal is
a probléma, hogy Dújv. - Kalocsa útvonalon cseréltünk és 10-essel kergettem a szürkeségemet
asszem venni kell egyet abból is, mert k...a jó
Vagyok, vagyok
Cép, cép, de most más projektek vannak
Meg 7-esből van kettő már
Szombaton jártam feléd a vadászbombázóval, de nagyon siettem így nem zargattalak. Megy a meló, a szerelés? Cép ótód megvan még?
De az UK fojtatlan emlékeim szerint, ahhoz fojtatlan dob kell és a J -sé!
Fejből meg nem mondom a dob számát, de keresgetni kell ebayon szokott lenni néha filléres áron.
Persze, ha felfogatás stimmel a kályhacsőnél többet ér egy gyári h,j,l,p dob is akár.
Emlékeim szerint felfogatásra azonos mind a kettő(J,L)
Jól rémlik külföldi fórumon valaki a főtengelycsapágyas J ből faragott L -t(dugót,veztengelyek,gyújtás,stb mindent cserélt)
Egy próbát megérhet az L dobja is, ha J -t nem találsz, de én megpróbálnék pont rávalót nézni...
a dobodon van egy szam pl. K338 stb. abbol kiderul mire valo!
Szeretnék megszabadulni egy gyári kawasaki kipufogótól. Azért került hozzám mert azt hittük jó lesz a Hondámra (nem tudtuk akkor még, hogy kawa) 95 mm lyukközép táv.
Ezekre jó!
KÖSZÖNÖM az infót NORBRADAR-nak!
Teljesen használható állapotban, 1-2 kisebb karcon kívül nincs hibája. Áron alul 18-ról indítok.
Jó állapotú eladó gyári dob van valakinek esetleg, 92-es ZXR 750-hez?
Valaki tud eladó hűtő tartályt?
Olajszűrőt honnan rendeljek?
Esetleg valami jó hátsó gumi jó áron?
De holnapra már napsütést ígérnek.
Vagy a kertek alatt mentél? A 4-es tele volt lámákkal, meg bebambulós román kamionosokkal, akik simán belógtak néha-néha a másik sávba fél métert
Üdv a klubban!
Szerelés több is lenne mint ami időm van, így csak picit picit vállalok be.
Hétvégén egy zxr400 t csináltam, még van rajta pár melo, remélem szombatig minden meglesz rajta esténként...
Ferihegyig elgurultam meg vissza hétvégén, nagytempós kanyarokra vágytam, meglestem a 4est meg nullást
Vissza fele belestem egy márkatársunkhoz, aki pár főtengely-hengerfej melót csinált már nekem profi minőségben.
bár az elfogóvadásszal mentem, de délelőtt kerültem a zöldsárkánnyal is
a probléma, hogy Dújv. - Kalocsa útvonalon cseréltünk és 10-essel kergettem a szürkeségemet
asszem venni kell egyet abból is, mert k...a jó
Cép, cép, de most más projektek vannak
Meg 7-esből van kettő már
Szombaton jártam feléd a vadászbombázóval, de nagyon siettem így nem zargattalak. Megy a meló, a szerelés? Cép ótód megvan még?
hmmmm
Szép darab! Csak 2500euro!