Sräcok, ha erdekel valakit eladom a vasrol a kiegyenlitö tartälyomat, fek es kulung olajtartälyomat es a futomüvet külön darabokban, erdeklödni szokäs szerint privätban. :):)
Szia! Sajnos vasárnap az egész napom foglalt! EP választás lesz és bent ülök egész nap a szavazó helységbe. De ha betértek a fatornyos kis falumba annyi időm lesz,hogy beszéljünk pár szót meg egy hideg bambira meghívjalak bennetek!
Guro bácsi, jól meggondoltad ezt? Én nem száguldozom ám még...
Persze Isten ments, hogy lebeszéljelek a közös motorozásról, nekem is nagy öröm lenne, csak gondoltam tájékoztatlak a várható "akadályokról".
amúgy nagy durranásra ne számíts
értékelem a szervezők igyekezetét és kitartását, a rendőrök sok hasznos tanácsot mutatnak, mondanak, de nagy motorseregre ne számíts
eddig minden évben elgurultam a rendezvény mellett ( pont a garázzsal szembeni parkolóban szokott lenni a motoros ügyességi plussz rendőrségi dolog ) de inkább kerülni szoktam egyet
Minden motorozás után lemosom nagynyomásúval, utána levegővel kifújatom, kézzel minden szemet megforgatok és olajozok.
Egy teszkós krokodillal megemelem ellentétes oldalon a lengővillánál, mint ahol a sztender van. Emelőszem helyére belökök ami épp van(menetes szár,stb) és krokival kiemelem a seggét.
Kézzel lassan forgatom a kereket, közben a szemeket megmozgaztom és olajozom(ilyen piaci csöpögtetős olajzóval).
Ezután párszor átforgatom finoman egy tiszta ronggyal és elhúzom az olajat egyenletesre, majd egy másik tiszta ronggyal letörlöm a lengövilláról a felesleget, majd moci be a garázsba.
Következő induláskor már olajzott lánccal megy...
akkor most mi lesz holnap azon kívül, hogy szombat