Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ,és lefotóznám csak...
Gondolom,a gyujtás vezérlő,az a CDI,az alatt van még egy kis "gyufás doboz méretű" Ha csatlakoztatva van ,ha nem,nem csinál semmit....Biztos a CDI-hez tartozik,mert onnan jön neki az amper...
igen lehet utazgatni a 749el 200at simán. a viselkedése nekem iszonyat jo volt,kanyarban be-ki nem mondod meg h 200kg feletti a bringa,nem akarom reklámozni itt de tuti nem bánod meg a 749-999 vételt. eladás:sajnos s.o.s. pénz kellett egy fontosabb dologra. :( de most célozgatom a 999et!
meg is lesz hamarosan.
kis dobozka?
Sok minden nem szokott lenni egy ilyen mocin.
-gyujtásvezérlő
-biztitábla(soknál egy doboz a gyújtással)
-benya pumpa relé
-index relé
-inditó moci relé(ez 99% az aksi mellett, mert vastag kábel megy rá és rövid távonb van kis veszteség)
-fesszab( ez a hétötveneknél bent a generátoron belül)
-amcsi piacosoknál szokott lenni még egy lámpoa relé mert a gyujtásjelről kapcsol sok moci(mint hondáknál általában a benyapumpa is)

Ha lefotozod megmondom mi az, de látatlanban nem tudom milyen dobozra gondolsz....
Nem rég értem haza,a héten itthon sem voltam...
Köszi Kawabiker..... Kérdés + A CDi Alatt van egy kis dobozka még...na az mi a franc?
Köszi de azért vicces lenne ha a saját motorom másik motorkerékpár szerelőhöz vinném. Főleg, ha a bizimben kettő darab ötös van és több, mint 10 éve szerelek már.

Maga a motor viselkedése érdekelne, mert te mentél mindkettővel ugye :)
255? akkor gondolom gond nélkül tudja utazóban a 200-220 -t?

Miért adtad el, ha megkérdezhetem?

azért lehet kinézek,talán kint lesz valami tesztelni akaró ismerős. meg talán csajok is.
október 10-11-12 péntek-sz-vasárnap autós nyílt pályanap van Kakucson, szal nem tudtok menni
ahha de inkább szombaton. akkor átgurulnék kicsit.
érzetre semmivel nem gyengébb a 103paci,full máshogy műkszik mint a sor4. de a váz,futómű minden,iszonyat jó! végsebesség 255max! az én mostani 7esemel futottam a 280at! gyári áttétel. a 999nek mindene ugyanaz,csak nagyobb köcsögökkel és elöl picit finomabb Tin bevonatos telóval. ja és állitható lábtartóval van. 2005ig 124,utána 136 paci. tudok ajánlani szerelőt ducatihoz,kizárólag hozzá szabad vinni és soha semmi baj nem lesz vele.
Látom volt neked 749.
Érezhetően gyengébb a 7R hez képest?
Lehet a 999 már túl erős lenne.
Pénteken?
jövő 7en jó idő lesz. kakucsidő!
na de nem is papolok itt többet, mert várnak a fránya halak
most, télen amíg nem motorozol félreteszel a jó időre, benzinre , meg a többi apróságra ami majd kell még a vasra
Sajnos ismerős a probléma. Km/hónap arány nagyjából nálam is ennyi . De majd jövőre csak 8 dolgozok, akkor viszont miből fogok tankolni ?
Pontosan Jövőre nem melózom ennyit! ...na persze
Pedig gondoltam kinézek. Akkor strandpapucs, rövid gatya elrakva
Ebben az időben annyira már nem vidám. El is felejtettem hogy most mentél volna.
Az 5-6db hetvege :-)
Idén újabb negatív rekord ; 1760km-t mentem.
jelentem a pénteki kakucsolás lefújva , ennyit a beígért dolgokról
999 a király!