Nem volt szimpatikus a fillérb@szó majom hozzáállás,hogy csak egy pizzáért és egy energiaitalért vagy hajlandó elmondani,megcsinálni,tanácsot adni...De te tudod.
Szerintem ne vesszünk össze a semmin,ettől független tartom az előbb leírt véleményem,és ez nem csak rád van kihegyezve,hanem bárkire,illetve a viselkedés formára.
ÜDV!
u.i.: Guro!
Különben jössz nekem egy valamivel,mert kakucson tologattam a mito-dat és megpróbáltuk beindítani!
Béke!
Megy egy csõ a karbira ami az uszohaz nyomaskiegyenliteset vegzì .
Ugyanakkora nyomás kell az uszohazban is mint a legszuro házban.
Valószínű az nincs a helyén. Szerintem.
Ezért van az hogy álló helyben jó de ha elindulsz akkor már nem.
Jó akkor ezek után csendbe leszek, mint egy bölcs, hogyha te csak fenyegetőzni tudsz bantunégerekkel azért, mert én elmondtam tudom mi a hibája és megtudom csinálni.
Részemről ez volt az utolsó hozzászolás a témához.
Sok sikert a javítgatáshoz, hisz a világ legjobb mocijairól van szó.
Bicskén ajánlom a menekült tábort,ott akad pár kemény életű forma...Pláne most!ha gondoljátok melóból hazafelé beugrok a portára és leadom a rendelést.Zsoldosok is vannak,akik pénzért bármire,ismétlem BÁRMIRE kaphatók.
Látod medmex,ha csöndbe maradtál volna, bölcs maradtál volna...
Azt látom, hogy elvagy eresztve ha potyára veszel 4db új gyertyát
Hogyha véletlen ezen a szombaton is járok a "településeden" mennyi pizzát meg energia italt és kiéhezett nőt kapok, hogyha megcsinálom? ...te mondtad szerszám az van, akkor már csak én kellek a szerszámok mellé.
Szerintem ne vesszünk össze a semmin,ettől független tartom az előbb leírt véleményem,és ez nem csak rád van kihegyezve,hanem bárkire,illetve a viselkedés formára.
ÜDV!
u.i.: Guro!
Különben jössz nekem egy valamivel,mert kakucson tologattam a mito-dat és megpróbáltuk beindítani!
Béke!
...de o sajnalt tolem egy pizzat meg egy fel literes adrelint, pedig nem kertevolna mast....
Te is tobb eve szerelsz? :-) te lagalabb vagod a temat :-)
Ugyanakkora nyomás kell az uszohazban is mint a legszuro házban.
Valószínű az nincs a helyén. Szerintem.
Ezért van az hogy álló helyben jó de ha elindulsz akkor már nem.
Lökök egy mailt-t. Kíváncsi vagyok a véleményedre!
Köszi
Részemről ez volt az utolsó hozzászolás a témához.
Sok sikert a javítgatáshoz, hisz a világ legjobb mocijairól van szó.
Látod medmex,ha csöndbe maradtál volna, bölcs maradtál volna...
Nem magyarázok, hanem mondom. Azt mondom 100% tudom mi a baja és megtudom csinálni.
Hogyha véletlen ezen a szombaton is járok a "településeden" mennyi pizzát meg energia italt és kiéhezett nőt kapok, hogyha megcsinálom? ...te mondtad szerszám az van, akkor már csak én kellek a szerszámok mellé.
Múlthétvégén arra jártam....
...meg aztán szerszámot is adjak kölcsön?