Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Thx!Kuksolni fogom,ha egyszer haza kerülök...
Nem volt szimpatikus a fillérb@szó majom hozzáállás,hogy csak egy pizzáért és egy energiaitalért vagy hajlandó elmondani,megcsinálni,tanácsot adni...De te tudod.

Szerintem ne vesszünk össze a semmin,ettől független tartom az előbb leírt véleményem,és ez nem csak rád van kihegyezve,hanem bárkire,illetve a viselkedés formára.

ÜDV!

u.i.: Guro!
Különben jössz nekem egy valamivel,mert kakucson tologattam a mito-dat és megpróbáltuk beindítani!
Béke!
Mond a címed,és rendelem neked a pizzát? 20%?
80% az es van meg egy amitol lehet de arra kisebb az esley, az a maradek 20%

...de o sajnalt tolem egy pizzat meg egy fel literes adrelint, pedig nem kertevolna mast....

Te is tobb eve szerelsz? :-) te lagalabb vagod a temat :-)
Megy egy csõ a karbira ami az uszohaz nyomaskiegyenliteset vegzì .
Ugyanakkora nyomás kell az uszohazban is mint a legszuro házban.
Valószínű az nincs a helyén. Szerintem.
Ezért van az hogy álló helyben jó de ha elindulsz akkor már nem.
Na b@sszátok meg ...eggyetlen ember tudta mi van ezzel a szarral,és elijesztitek .....
Mad!
Lökök egy mailt-t. Kíváncsi vagyok a véleményedre!
Köszi
Jó akkor ezek után csendbe leszek, mint egy bölcs, hogyha te csak fenyegetőzni tudsz bantunégerekkel azért, mert én elmondtam tudom mi a hibája és megtudom csinálni.

Részemről ez volt az utolsó hozzászolás a témához.
Sok sikert a javítgatáshoz, hisz a világ legjobb mocijairól van szó.
Bicskén ajánlom a menekült tábort,ott akad pár kemény életű forma...Pláne most!ha gondoljátok melóból hazafelé beugrok a portára és leadom a rendelést.Zsoldosok is vannak,akik pénzért bármire,ismétlem BÁRMIRE kaphatók.

Látod medmex,ha csöndbe maradtál volna, bölcs maradtál volna...
Odarendelünk hozzá pár jól bepipázott niggert, hogy dolgozzák meg a seggét feszítővassal, heggesztőpisztollyal
Ha azt szeretné!
Két bantu néger elrendezi
Nem fontos,mond itt,vagy ird meg mailre....
Várd ki szombatig 80% megyek arra :)
Ember ki vele! Befizetlek egy menetre valahová !
"mondod,vagy csak magyarázol?"

Nem magyarázok, hanem mondom. Azt mondom 100% tudom mi a baja és megtudom csinálni.
Nagyjából! Terheletlenül,állványon elindulva terhelésen nem megy,szaggat leáll!
Ló túrót sem kapsz....mondod,vagy csak magyarázol? Ha nem mondod,nem kell írnod,ne fáradj!
Leirnad megegyszer mi a gondod a geppel? Nem talalom a hozzaszolasok kozott. Hatha tudok valamit tanacsolni.
Azt látom, hogy elvagy eresztve ha potyára veszel 4db új gyertyát
Hogyha véletlen ezen a szombaton is járok a "településeden" mennyi pizzát meg energia italt és kiéhezett nőt kapok, hogyha megcsinálom? ...te mondtad szerszám az van, akkor már csak én kellek a szerszámok mellé.

Múlthétvégén arra jártam....
Elmagyaráznád? Hátha a többiek is tanulnak valamit...szerszám..ne aggódj,el vagyok eresztve rendesen...
Egyszerűbb megcsinálnom, mint elmagyarázom...
...meg aztán szerszámot is adjak kölcsön?
akkor indulj el vele időben
Ja,és én is kivágtam a szekunder cullangot a francba,legalább könnyebb tolni...