Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért kell komplett blokk?
http://www.sugomotor.hu/alkawa...
Az oldal alján van egy 7r blokk.
Több mint egy hónapja akadtam rá, az is lehet, hogy nem naprakész az oldal és nincs is meg.
sziasztok egy elado zx7r blokkot keresek! ha valaki tud kossz
De szerintem bárhol Mo-n ennyibe hozzák.
Fejér megyébe 7965 a szállítás ebben benne van minden plusz a motyó ára.
Semmi sem olcsó mostanában. Lehet találni alkalmi vételeket a neten, de ezekhez idő kell. Bár vannak Mo-on is ügyes emberek. Egy infót megér szerintem, mert szépen és jó áron dolgozik Juhász Zsolt. A weboldala: www.motoruleskarpit.hu
...bár nagyon nem tudom mibe kerülnek most a bőranyagok, végülis ha csak huzat a 20as nem vészes pénz, kérdés posta meg a vám...
Ezt mondom csak fekete részét zöldben.

Találtam is ebájon.

http://www.ebay.com/itm/Kawasa...

Csak ezen nincs rávarva, hogy zx7r a hátsó ülés előre néző részére.

Meg most nem világos nekem de akkor ez komplet ülés és nem csak huzat? Negyed ennyiért is van sok hirdetve.
A szövegből én úgy értem ez csak üléshuzat, tehát ülés nélkül de úgy meg kicsit sok.
Max!
Köszi a segítséget a fotóhoz! A szög rendesen kinyírta a gumit mire hazaértem. Albertirsától már riszálta a seggét, mint egy lotyó
A ZX7R-hez pedig ilyen ülést csináltattam. De az ebay-en annyit találsz, mint a szemét.
Látom fehérvári vagy, mérd le Tomijét és csinálj egyet aztán meg majd ebay.com vagy hazai bontók ahol épp lesz elsőnek reális áron gyári....
Addig meg megteszi a hegesztett házi is, ha sürgős
Sziasztok!

Kawamhoz keresnék fejidomtartó konzolt! Nincs valakinek esetleg bontásból vagy ötletetek kitől vagy honnan tudnék leghamarabb szerezni?

Köszi a segítséget!
Igazad van, nekem is úgy tetszene jobban. Sajna nincs is meg rá, ráadásul a fél műszerfala is hiányzik... na de ez tükröződött a vételáron is, egyébként jó állapotú így nem csinálok belőle gondot. Akarok rá mindenképp majd gyári idomot de előbb Én öltözök fel... ezen normális szerkó nélkül széttép így a szél.

Apropó, ha már úgyis írok nincs hozzá valakinek 1 hibátlan balos csutkája? (ZXR750J)
Eddigi tapasztalatok az ajánlott termékkkel:
-váltohibás blokknál olyan mennyiségű kopadéknál nem sérült a főtengely, hogy nem akartam elhinni, pedig volt kopadék ágyazva a siklócsapágy puha felületébe és a duhók oldalába is.
-hibátlan blokknál olajcserekor semmi metálos szineződés a fáradt olajban amiért gondolom következtethetek kevés fém levállásra
-olajcsere perióduson túlszaladva jóval később kezdett feketedni, míg egyes olajok a csereperiódus felén már korom feketék. Tény ez utalhat a kevés kopadék lebegtetésre de mivel bontottam már pár blokkot amiben ez az olaj volt így arra következtetek, hogy magas hőfokon szenesedik
-ismerős aki javasolta nekem csinált olajvizsgálatot és pár évtizede már javít motorokat meg oktatott is szerelést
-kezemről is nehezebben mosom le, mint sok ilyen híg olajat, tehát tuti jól ken, érdekes tapad, mint egy sűrű hajtómű olaj de mégis folyékony híg mint a szintetikus 10w50 motorolaj

A labor mérést szememmel nem láttam, de eddig nagyrészt bejött amit az öreg mondott nekem, és nem álítolag mértek pár olajat.
A saját magam tapasztalt meg az olajjal kapcsolatban is már meggyőző!

Tény a legszarabb olaj is tudja a minimum előírást és a drága 10w50 szintetikusok közül szinte az api szerint mint azonos de azért ha a gyártók weblapján letöltesz adatlapot látod sok eltérés van az olajok között, érdemes nézgetni.Pl. lobbanáspont,stb
Hogyha meg valami a minimum előírásnál jobb akkor azzal úgyérzem nem ártok a gépnek!

Tudom az olaj és gumi kérdés örök vita motoros körökben...
Harag nincs, azért szerintem te se ma láttál elöszőr motort szétkapva
Néztem!

Szegényke, szebb ha rajta van a gúnya...Legalábbis szerintem.Nincs is meg hozzá az idom?
Oké pajti!

Csak nem mindenki tipeg mobil olaj laborral a hátán,tehát tisztában vagyok vele hogy van különbség olaj és olaj között de az utca motorosa nem fogja megállapítani ránézésre hogy melyik olaj hogy bomlik le...Értem?

De ha már ekkora houdini vagy, kérlek tarts egy kis előadást a piacon fellelhető olajok tribológiájából.Minden bizonnyal szívesen veszik a fórumtársak is.Had legyünk tájékozottabbak a témakörben.

Előre is köszönjük!
Átküldtem, bár elég érdekes a mail címed
Elméletileg, mert? Dobj mailt, azt felhivlak v. Adok telszámot.
Tribologia(siklocsapágyak kenése, szintetikus olajok bomlása, stb....)
Max! Vasárnap otthon vagy? Kellene egy 5 perces segítség egy fotó elkészítéséhez!
Raktam fel róla, adatlapra tudtam csak mert ide nem akarta sehogy se feltölteni.
Akkor benne a VFR lengőkar? Milyen vele a gép?
Csupasz a gép... küzdök is a széllel rendesen.
Szia,

kösz neked is. Mindenféle jó tanácsot szívesen fogadok, mivel új vagyok még ebben a kategóriában, idáig az enduro-k világában mozogtam.
Kösz. Nem fogom sajnálni tőle... azt akarom sokáig velem maradjon, mert máris beleszerettem. :-) Ez első sportgépem igaz, de úgy érzem jól választottam.

Tényleg, olajszűrőt milyet?
Ja és kép jöhetne a gépről!