Köszönöm a segítséget sikerült beindítani ,de ahogy szétszedtem a gyújtáskapcsolót Guro segítségével , kiderült hogy ki van belezve mint állatszóval az tuti csere.
Nekem augusztusban nem állt le a járó motor, de nem a gyújtáskapcsoló volt szar, egyszerűen az összes csatlakozót, amihez hozzáférsz mozgass át, pucold meg, ne legyen oxidos, tank alatt is a gyújtótrafóknál a csatlakozásokat néz végig. Nekem ott volt kidörzsölődve egy kábel, azóta semmi baja.
szombaton menj ki a piacra(Szolnokon a híd tövében) és ezeröté árulnam multimétert elemmel, és letudod alkudni 800Ft ra de 1000Ft ra mindenképp.
Jól jön az sokszor és egy pizza ára csak...
Bejárat mellett baloldalt van egy árus meg a legvégén is egy aki szerszámos.
kerek 1 éve vettem , rákóczifalvai vagyok .
majd délután tudok kérni műszert és majd lesz valami ha nem akkor rendelek egyet találtam egyet 10-ért.
Csak pörögnöm kéne dolgozni kocsérra. de hát ez van tegnap esze kezdődött egy szöggel a hátuljában szopok mint az állat ha magasabb lenne az almafánk akkor felkötném magam de még ehez sincs szerencsém
Aksitól kezdve végig kell mérni a kábeleket,kapcsolókat, csatikat, stb....
Értesz hozzá?Van rajz?
Hogyha nincs rajz és tudod, hogy kell mérni átdobhatom a rajzot mailon.
Ha nem megy a mérés, akkor kimérhetem.
Gépet mikor vetted? Sose láttam még Szolnokon másik hetest!
Jah láttam már váznál kidörzsölődött kábelköteget is Japán vason, ugye sajnos a gyújtáskulcs a kormányon van és nem a vázon, mint egy digó verdán... :(
Segítséget szeretnék kérni ,az lenne a problémám hogy , ráadom a gyújtás indítanék és semmi és most jön jobbik dolog leveszem a gyújtást és ugyanúgy van lámpám helyzetjelzőm de így se indít
biztosítékok jók , gondolom én gyújtáskapcsoló szart be de még azért próbálgatom bütykölni .
ha esetleg valakinek volt már hasonló problémája örülnék ha segítene .
Köszönöm
A piros nyilakkal jelölt csöveket nézd meg. Ennek csatlakoznia kell elöl a légszűrőházhoz! Egy szelepen keresztül. Ha a szelepet kiveszed akkor a fekete nyil szerint kell összekötni de akkor is csatlakoznia kell a légszürőházhoz!
999 vagy zx7r? vélemény?
...csak nincs benne buzi szeleprugó meg olajfürdős kuplung :P
A hátsó villa meg már normális alakú végre :)