Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi!

Én mentem motullal, 5100,7100- az elején jó de a csereperiódus vége felé érezhető a váltón az elhasználódás.Egyéb hátrány nincs.

Most repsol 10-50 essel megyek már 3 csere óta.Ezzel nincs ilyen gondom.

Egyéb eltérést a két olaj között nem tapasztaltam,szerintem nem is nagyon lehet olajok között utcai motorozás mellett.Max a kuplung/váltó működésén...

Üdv!
http://www.motostyling.hu/webs...

Én mást nem öntenék bele, amiket láttam saját szememmel ezzel az olajjal kapcsolatban már!
Szia,

Én abszolút új vagyok ebben a világban így nekem jöhetne kis segítség. 1992 ZXR 750 J-be milyen olajat kell vegyek? Pár napja vettem, alig párszáz km-t mentem még csak, de mindenképp le akarom cserélni benne mert az a tuti...

Kösz előre is.
97-es évjáratú kis hetesem alkatrészei eladók. Ár megeggyezés szerint. Érd. E-mailben
97-es évjáratú kis hetesem alkatrészei eladók. Ár megeggyezés szerint. Érd. E-m ailben
Nem vagyunk gyengék, vagy már csúsztatta vagy nem volt elég nyomaték....
Nekem"minimumra véve" ahol még lehet....
Gyengék vagytok Én simán betolom, bár nekem antihopping kiiktatva.
Betolni?
Mi egyszer akartuk de nem lehetett betolni :)
Antihopping kuplung okosabb volt, bikakábel lett a vége.
Ventilátor miatt merült le az aksi annyira, hogy nem volt elég erős a szikra a vége felé lévő gyertyával és aksival....
2x 5méter kábel és másik mociról pöccccc
A startgombom nekem is baszakodott, kenesén úgy kellett betolni, 3 napig állt a gép és nyomásra meg sem mukkant. Azt gondoltam az 5 éves akksim megadta magát, de a gomb volt kh-s. Szétszedtem, csizsolás, wd40, és tökéletesen üzemel.
Köszi jók lettek!
Lime Party képek: Itt és Itt
Mennyi gondotok van
közel 15év alatt:
simson karbi dugulás 2X
mz lánc szakadás(tudtam,hogy cserés de gondoltam még jó) 2X
gpx750 vezlánc szakadás(tudtam,hogy cserés de gondoltam jó még) 1X
zxr750 ac pumpa zárlatos( kiköt, cső átköt, minden kúton tankoltam 4deciket és úgy haza telitankkal
Aprilia 50ccm tűgörgő törés 1X, jó de buzi olasz......

Leszámítom a hanyagságom akkor talán egy lerohadás lett volna, ugye egy pár szerszámmal a simsonos móka is elkerülhető
nekem a 11-es út a mumus Esztergom előtt. 3x jártam arra 2x megtudtam oldani 1 alkalommal dögszállítót kellett hívni
bezzeg a külföldet élvezi a kis geci, onnan meg haza nem akar jönni
olyanom már volt, hogy ráadtam a gyújtást megnyomtam a gombot és elment a kép, rá pár másodpercre erős égett műanyag szag áradt a tank alól. rommá égett a slussz csatija, ki kellett cserélnem a vezetékeket egészen a bizti tábláig mert hiába volt szép a szigetélés belül a vezeték fekete volt, és úgy tört mint a túl hidrogénezett haj.de megint lesz valami grinbusz mert néha ha nyomom a gombot nem történik semmi, mondjuk ez azóta van, hogy gázbovdent cseréltem
http://youtu.be/fQ70qj-Mh6U 2013 bevonulás[/L]
Várjuk, várjuk :)
Sajnos az eddigi videók nem a legjobbak minőségben, alig lehet kivenni pár mocit :)
Most dolgozom a videón ...bevonulás....
Vááháá :D Köszi
EZ TALÁN TE VAGY
jimmy1 meg aksit vett tán odafelé...
Valami lehet ott környék levegőjével. Nekem 2 éve az AC dobta el magát ringről hazafele jövet.
Fasza ! Az enyém meg Kistarcsánál nem akart beindulni,kár volt leállítani..
Akinek van esetleg onboard videója a 23-i 18:00-ás körről az feltehetné. Böngészem a nete, de alig találok pár képet meg videót.
Én tavaly jártam így a hátsó fékemmel, idén inkább nem használtam :P