Találkozott már valaki olyan hibával, hogy sem a slusszgomb, sem a gyújtáskapcsoló nem reagált semmire? Ringről hazaérve tapasztaltam, hogy nem áll le a motor Slusszgomb sem működött, gyújtáskapcsoló sem, meg kellett fullasztanom a gépet, aztán akksisarut levenni. Szombaton levettem a tankot, átmozgattam a sarukat, volt olyan kábel, aminek a szigetelése már viseltes volt, beszigeteltem és megjavult. Valószínű valahol testelt egy kábel. Imádom az ilyen hibákat, bár olyannal már találkoztam hogy az istenért sem volt villany, de olyannal még nem hogy nem tudom lekapcsolni
Nekem meg egy kört bír a hátsó fékem és forr, pedig 5.1 és egy éves A vízem nem forrt mégis mikor a végén megálltam kinyomott egy decit. Utána hazafelé semmi baj sem volt
Eheeee lehet menni utcai cipőben is, bár dönteni nem mertem mivel féltetem a 20eft -s lábbelit :D
Mind1, turamotoroztam kicsit, 10perc után meguntam, hogy nem merem húzni a csizma miatt :)
Igen gyufákat is akarok venni. cr9e mennyibe lenne és az iridium verzió mennyi? és ha lenne egy valaki aki az oilszűrőt is feldobná csomagban akkor így egyben érdekelne. kevés az időm,nem tudok mászkálni utána annyit. :) na nem mintha baj lenne a bringával,csak egy kis hardver frissitést akarok. lehet a hengerfejet is lehuzom és bent a műhelyben farnkon megcsinálom amilyet a gyár sem látott.
Enyémben (F4i) gyárilag irídiumos van, 50000-nél cseréltük ki, de semmi bajuk nem volt, csak azért cseréltem, mert amúgy is szét kellett szedni szelephézag ellenőrzése céljából.
Vissza térvre iridiumos...
Te mennyit mész velük?
Mennyir ehihető a 100ekm? Igaz Busáról hallottam nem 7R de iridiumos....
Füllentés volt vagy igaz lehet?
mondjuk én pont irídiumosat használok, de ami kiszerelésre kerül, az nálunk marad, mert sok vas gyertya miatt nem indul és ilyenkor jól jön tesztelni a kiszedett
Vezláncra visszatérve fél éve a másik topikba meg lebasztak, mert kontárnak neveztem aki nem a gyári "végtelen" láncot teszi be.
Alig fogták fel, mikor egy vezlánc cserés akkor már bőven van a blokkban sok alkatrész amit mérni és esetleg javítani/cserélni kell.
Szóval egy még 3ekmt elfutó gyertyát nagyszervízkor kiszedés után tárakni saját mociban szakszerűen tiszta felülettel nyomatékrahúzva nem kokányolás, vagy te hogy látod? :)
1200ft egy cr9e kedvezménnyel és azért 4db már 5e, inkább bele tankolom az ötöst ha megúszon három gyertyacserével de ingyen az egy gyertyacserét :D
Ha meg iridiumos hosszú életű hmmmm lehet még elfut a használt iridumos egy új "sima" üzemóráját!
A gyertya élettartama nem napra korlátozott.
Ha pl. egy frissen vásárolt motort szervizelek és kikapom a gyertyát, szelephézagot lövök, stb...
Akkor az a 4 gyertya még nekem elkotyog picikét.
Látni azt meg érezni azt mikor van "vége" az életének.
Láncból kiszedni szemet?
EHEEEEE attól a csapok közti táv rövidűl?
Mondaná az angol vátdáfáááák?
tudod, mi úgy szereljük a motorokat, hogy azt cseréljük, amit kell!
ezek az alkatrészek tehát már nem használhatóak, de hát te ezt biztosan tudod
persze emlékszem én még " kiszedek pár szemet a vezműláncból" - ra is
az olajszűrő természetesen nálam lesz, de az dobozában van, original
Javítható! remélem nem vettél újjat, mert kb. 4-6e az új!
Ha igen akkor a régi maradékát, hogyha kidobnád elfogadom!
Ringen kint leszek este!
Elhozhatod a régi sapkát :)
Reakcióidőt figyeled?
Mind1, turamotoroztam kicsit, 10perc után meguntam, hogy nem merem húzni a csizma miatt :)
Te mennyit mész velük?
Mennyir ehihető a 100ekm? Igaz Busáról hallottam nem 7R de iridiumos....
Füllentés volt vagy igaz lehet?
Alig fogták fel, mikor egy vezlánc cserés akkor már bőven van a blokkban sok alkatrész amit mérni és esetleg javítani/cserélni kell.
Szóval egy még 3ekmt elfutó gyertyát nagyszervízkor kiszedés után tárakni saját mociban szakszerűen tiszta felülettel nyomatékrahúzva nem kokányolás, vagy te hogy látod? :)
1200ft egy cr9e kedvezménnyel és azért 4db már 5e, inkább bele tankolom az ötöst ha megúszon három gyertyacserével de ingyen az egy gyertyacserét :D
Ha meg iridiumos hosszú életű hmmmm lehet még elfut a használt iridumos egy új "sima" üzemóráját!
Ha pl. egy frissen vásárolt motort szervizelek és kikapom a gyertyát, szelephézagot lövök, stb...
Akkor az a 4 gyertya még nekem elkotyog picikét.
Látni azt meg érezni azt mikor van "vége" az életének.
Láncból kiszedni szemet?
EHEEEEE attól a csapok közti táv rövidűl?
Mondaná az angol vátdáfáááák?
ezek az alkatrészek tehát már nem használhatóak, de hát te ezt biztosan tudod
persze emlékszem én még " kiszedek pár szemet a vezműláncból" - ra is
az olajszűrő természetesen nálam lesz, de az dobozában van, original
Ha igen akkor a régi maradékát, hogyha kidobnád elfogadom!
Ringen kint leszek este!
Elhozhatod a régi sapkát :)
Olyan az a hetes, mint amikor Bird -t régijét láttam kb. 10ekm -rel!