Faszt kell kivigyorogni az igazat
Nézz csak bele a TL topikba, szerencsétlenek hibás rugóstagon meg repedő vázon szopnak és vadásszák, hol olcsó az AC pumpa
Komolyan mondom ennyit kellene szenvednem a motorommal nem tudnám a maszekot vállaljam, vagy a sajátom tákoljam de semmi baj azért ma is szereltem, bár ez nem motor volt hanem futó, még a komplett újrakábelezés van hátra rajta...
Hogyha nem lesz maszek meló és nyugdíjas is leszek veszek egy TL -t vagy öreg vf750 -t Bár az R1 topikot elnézve az is csodásan sikerült példány
A tajgetoszi parasztokkal (és itt most arra gondolok, aki nem a földje miatt paraszt) nem kell foglalkozni. Csak szajkózzák a maguk hülyeségeit és az alkoholos mámorban fel se fogja, hogy te miről beszélsz. Némelyik még józanul sem!
Jaah a GPX, na azt a motort imádtam! Első nagy vas és milyen pöpec gép volt
Jah a taliga előtt megállt a Pirelli d supercorsa sc1 :)
Lime partyról hazafele egy sünit mentettem meg, a kis ravasz kerepes után előjött a semmiből....
Talán Isaszeg vagy nem tudom hol, féééék, erre süni meg begubozott a hetes előtt, süni meg elsőkerék közt volt max 10centi...
Haver mellém ér a hatossal, erre röhög, hogy van házi sünöm is? :D
Vártunk, majd megindult a sün :D
szomszéd településen toltak már ki taligát bosszúból...
...előtte ex nőmékhez jöttek ugatni aztán közöltem, amikor nem fog munka után a vidékiek 80% ittasan haza kocsikázni a kocsmából meg hétvégén ittasan kocsmábajárni,stb....
Bírja ez a gép vazze a 4es úton tudod mennyit mentem vele hatodik koppgázon több km keresztül?
Nagyon egy eltalált motor!
Jah múltkor csináltam egy CBX -t, ugye kb. egy korszak a GPX -szel és az neke dis meg nekem is volt, sőt mindkettőnk első japán vasa...
...hááát ha a cbx motor akkor a gpx maga a csúcs, hogyha 87es dátumot nézem!
Régen az is baszki mit kapott tőlem!
ha nagyon kell akkor én tudok neked olyan embert pesten aki hímez is.az én ülésem is hasonló, bár az fúl bőr és a szivacs is át lett szabatva (töltve-vágva stb..)ha kell küldök neked fotót a munkáiról bár nekem csak 3 motornyerget és 1 komplett autókárpitot csinált
Jah húzod neki rendesen, csak a faluban akkor lesz gáz a dolog amikor kiszalad majd egy kisgyerek, vagy kifordul eléd egy lovaskocsi!
Azért csak ésszel!
Jah, mind1 ülés a legutolsó, előbb rászórok közel 3kilót, hogy patika legyen.
Csak 98as és 100ekm után...
Ma is motoroztunk picit, tegnap meg voltunk Lecsófesztiválon is :D
Látta ma Bird is húzom ám rendesen neki :D ...de bírja, ez egy 7R :P
-plexi
-tükrök
-tükörtartó konzol
-műszerfal/lámpa tartó konzol
-első fényszórók
ha esetleg van ezekből bármi is valakinél elfekvőben, ne fogja vissza magát és keressen bátran! :-)
Ventillátor kapcsoló hőgomba akad? Ára?
Nézz csak bele a TL topikba, szerencsétlenek hibás rugóstagon meg repedő vázon szopnak és vadásszák, hol olcsó az AC pumpa
Komolyan mondom ennyit kellene szenvednem a motorommal nem tudnám a maszekot vállaljam, vagy a sajátom tákoljam de semmi baj azért ma is szereltem, bár ez nem motor volt hanem futó, még a komplett újrakábelezés van hátra rajta...
Hogyha nem lesz maszek meló és nyugdíjas is leszek veszek egy TL -t vagy öreg vf750 -t Bár az R1 topikot elnézve az is csodásan sikerült példány
Jaah a GPX, na azt a motort imádtam! Első nagy vas és milyen pöpec gép volt
Lime partyról hazafele egy sünit mentettem meg, a kis ravasz kerepes után előjött a semmiből....
Talán Isaszeg vagy nem tudom hol, féééék, erre süni meg begubozott a hetes előtt, süni meg elsőkerék közt volt max 10centi...
Haver mellém ér a hatossal, erre röhög, hogy van házi sünöm is? :D
Vártunk, majd megindult a sün :D
...előtte ex nőmékhez jöttek ugatni aztán közöltem, amikor nem fog munka után a vidékiek 80% ittasan haza kocsikázni a kocsmából meg hétvégén ittasan kocsmábajárni,stb....
Bírja ez a gép vazze a 4es úton tudod mennyit mentem vele hatodik koppgázon több km keresztül?
Nagyon egy eltalált motor!
Jah múltkor csináltam egy CBX -t, ugye kb. egy korszak a GPX -szel és az neke dis meg nekem is volt, sőt mindkettőnk első japán vasa...
...hááát ha a cbx motor akkor a gpx maga a csúcs, hogyha 87es dátumot nézem!
Régen az is baszki mit kapott tőlem!
Hétvégén meg 99% tószegi motoros talin leszünk...
Megy a sok km a hetesbe :D
Azért csak ésszel!
Csak 98as és 100ekm után...
Ma is motoroztunk picit, tegnap meg voltunk Lecsófesztiválon is :D
Látta ma Bird is húzom ám rendesen neki :D ...de bírja, ez egy 7R :P