Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Az lenne a kérdésem , hogy 94-es Zxr-en azt olvastam a neten , érdemes kiiktatni a szekunder levegő csöveket. Vélemények?
Kösz a tippet, hátha szerencsém lesz.
Szatuna most kiárusítja a motor plekókat. 3e azthiszem darabja. Utángyári, de a semminél jobb.
Úgy néz ki, lesz végre gúnyája az Én szeretett gépemnek (1992 ZXR 750 J! :-) Azonban akad még ami hiányzik:

-plexi
-tükrök
-tükörtartó konzol
-műszerfal/lámpa tartó konzol
-első fényszórók

ha esetleg van ezekből bármi is valakinél elfekvőben, ne fogja vissza magát és keressen bátran! :-)
Mailomra küldenél fotót róla? Köszi!
van 2500.-
Hi!

Ventillátor kapcsoló hőgomba akad? Ára?
nekem van egy komplett blokom eladó
Faszt kell kivigyorogni az igazat
Nézz csak bele a TL topikba, szerencsétlenek hibás rugóstagon meg repedő vázon szopnak és vadásszák, hol olcsó az AC pumpa
Komolyan mondom ennyit kellene szenvednem a motorommal nem tudnám a maszekot vállaljam, vagy a sajátom tákoljam de semmi baj azért ma is szereltem, bár ez nem motor volt hanem futó, még a komplett újrakábelezés van hátra rajta...
Hogyha nem lesz maszek meló és nyugdíjas is leszek veszek egy TL -t vagy öreg vf750 -t Bár az R1 topikot elnézve az is csodásan sikerült példány
Mi ez a csend? Vettetek egy Suzukit is, és szerelitek azért nem írtok? :D
Telefont felszoktad venni?
az első képen lévő cuccnak mi az ára?
70 3781937
üdv! tudok egy blokkot a motorodba!
A tajgetoszi parasztokkal (és itt most arra gondolok, aki nem a földje miatt paraszt) nem kell foglalkozni. Csak szajkózzák a maguk hülyeségeit és az alkoholos mámorban fel se fogja, hogy te miről beszélsz. Némelyik még józanul sem!
Jaah a GPX, na azt a motort imádtam! Első nagy vas és milyen pöpec gép volt
kawáét, meg a wareszét látod a fec-en a trophyét meg küldöm mailen
Jah a taliga előtt megállt a Pirelli d supercorsa sc1 :)
Lime partyról hazafele egy sünit mentettem meg, a kis ravasz kerepes után előjött a semmiből....
Talán Isaszeg vagy nem tudom hol, féééék, erre süni meg begubozott a hetes előtt, süni meg elsőkerék közt volt max 10centi...
Haver mellém ér a hatossal, erre röhög, hogy van házi sünöm is? :D
Vártunk, majd megindult a sün :D
szomszéd településen toltak már ki taligát bosszúból...
...előtte ex nőmékhez jöttek ugatni aztán közöltem, amikor nem fog munka után a vidékiek 80% ittasan haza kocsikázni a kocsmából meg hétvégén ittasan kocsmábajárni,stb....

Bírja ez a gép vazze a 4es úton tudod mennyit mentem vele hatodik koppgázon több km keresztül?
Nagyon egy eltalált motor!

Jah múltkor csináltam egy CBX -t, ugye kb. egy korszak a GPX -szel és az neke dis meg nekem is volt, sőt mindkettőnk első japán vasa...
...hááát ha a cbx motor akkor a gpx maga a csúcs, hogyha 87es dátumot nézem!
Régen az is baszki mit kapott tőlem!
oké jöhet a kép, de mondom ülés a legutolsó....
Hétvégén meg 99% tószegi motoros talin leszünk...
Megy a sok km a hetesbe :D
ha nagyon kell akkor én tudok neked olyan embert pesten aki hímez is.az én ülésem is hasonló, bár az fúl bőr és a szivacs is át lett szabatva (töltve-vágva stb..)ha kell küldök neked fotót a munkáiról bár nekem csak 3 motornyerget és 1 komplett autókárpitot csinált
Ez mind eladó Érd:06306244747 +még van egy gyári kuplung munkahengerem is!
háááát mert ha hiányos akkor azt ugy nehez lenne beindítani :)
Jah húzod neki rendesen, csak a faluban akkor lesz gáz a dolog amikor kiszalad majd egy kisgyerek, vagy kifordul eléd egy lovaskocsi!
Azért csak ésszel!
Jah, mind1 ülés a legutolsó, előbb rászórok közel 3kilót, hogy patika legyen.
Csak 98as és 100ekm után...
Ma is motoroztunk picit, tegnap meg voltunk Lecsófesztiválon is :D
Látta ma Bird is húzom ám rendesen neki :D ...de bírja, ez egy 7R :P