Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvinném én G-hez,csak sokára érnék oda vele...
Nyista korom !
Ha érdemben nem tudsz hozzászólni,akkor nem kell koptatni a billentyűzetedet!
Meg kukkolom,ha hazaérek...
Terhelésen nem kormol?
Azért egy zxr nem ezt a sorsot érdemelné, hogy felgyújtják
...de hát ő olyan emberhez nem akarja elvinni!
van 1 vezeték az aksi negatív sarujánál és nem messze tőle egy csati. nézd meg, ha kell vágd le a vezetéket az aksi saruról és egy új vezetékkel hidald át ismét az aksi és a csatlakozó közti távolságot.
csak tipp
ez valami 20 filléres probléma lesz
mielőtt pazarolnád a drága gyufát, előbb szerintem vidd el olyan emberhez aki ért hozzá ha már neked-nekünk nem megy.
gyertya cserélve...holnap kábel csere,ha nem jó,akkor meg kiviszem a mezőre,és csinálok tábortüzet belőle....
Terheletlenül minden fasza,úgy veszi a lapot,hogy a szomszéd kiakad..,de ha elmész vele 50 métert,akkor már csak visszatolni lehet,mert nem érdemes kinlódni vele....valami a karbin kívül van,mert már olyan a karbi,mintha új volna...
Alkatrész ügyben ajánlom Csabát!
Korrekt eladó!

Eladó holmik menüpont!

BÉKE!
Engem igen, de én csak égnék mellettetek
nem tudom nekem van 2 tarcsi idomo garnitúra, meg tank, lengővilla, felni, tükrök kutya fasza minden,de ha törne szerintem 1 hónapig
miért nem hétfő?
ha lesz rá időm addig, akkor megmondom, de ha nem, akkor csak piroska lesz hadra fogható
Mia f@sz van az olasszal?
4. én pénteken, ha nem esik, akkor Kakucs piroskával, ha vkit érdekel
Reggelikre valót is vettünk, de rafkósak ezek a multik!
Akciós pulyka sonka, párizsi, virsli.
Csomagoláson kisbetűvel: pl. 80%pulyka, 20% sertés....

Utána azért este kerültünk még egy kört, elmentünk Bikini koncertre Ceglédre, ingyenes volt .Az ilyet nem lehet kihagyni!
Ne máá! Kevés adrenalint ad a 7-es, bótbó kell pótóni?
Orfű - Pécs - haza
340 Km, egy kis térdkoptató koptatás és a végére még egy izgalmas DASE meccs is
Nem nagyon :)
Beugrottunk Szolnokra, akciós az Adrenalin!
0,5l 149Ft! Vettünk egy hátitáskával, a négyesen meg muzsikált 10,000RPM felett a hetes minden fokozatban
Tudod máshogy is húzni?
Szemeztem én is vele, hogy rendelni kellene és akkor észnélkül húznám a gázt, ha török ez törjön....

Hogy ha rendelsz meglesném majd a tiedén!
ELADÓ A 7esem. :( fix 450ezer magyar pénzegység.