Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dunaharasztiba mész? Ott hirdet egy srác egy 99-est. Mondjuk én még nem láttam azt a motort ott, pedig elég sűrűn elofordrulok Dharasztiban.
Szerintem sokkal nyersebb lesz a 7-es, mint a 9-es. GURO már sok minden leírt a típusról. Alváz és motorszámot nem árt lecsekkolni elsőre, mert sok a fiatalított, behozott gép.
A többi pedig a menetrend szerinti ellenőrzések alapján!
Képet kérünk!
Alapjáraton kicsit nyers, de fordulaton kisimul. Km óra spirálos.
Olvass vissza pár oldalt a srácok nemrég elég alaposan leírták a tudnivalókat az egyik érdeklődőnek. A legszebb motor
A motorhangja a hetesnek olyan darabos mint a kilencesnek? A km ora spirálos vagy elektromos? Kurvára nem ismerem ezt a tipust. :)
99-es 7r
Jó kis körbenézős vidi.
Köszönöm a segítséget ,holnap este beszámolok hogy mi lett a végeredmény. Már reggel hívom is a srácot hogy hamarabb megyek ne hogy valaki rácsapjon.
persze, ami 96 utáni, az már nem ZXR750, hanem ZX7R
na megtaláltam a manual-t
ez az utolsó infó, ami kell neked : ami '99-es annak így kell kinézni az alvázszámnak:
JKAZXDPI_KA0360001 vagy JKAZX750PPA036001 mivel a '99-es az ZX750 P4-es modellként törzskönyvezett
remélem segítettem
sok sikert
Ja ez már két lég beömlős ?
Kép az sajna nincs, nem küldött a srác de ezekre vagyok kíváncsi hogy pl a váz fekete. Ez már irány adó dolog nekem Elméletileg 44000 km van benne
igen, kuplungja olajos, nekem is és Tom-nak is a kuplung tengely kis 1000 Ftos szimmeringjét kellett már cserélni, kb 20 perc
ha tényleg '99-es, akkor az már fekete vázas, de sajnos elég sok a kókány idehaza.
ha tudsz feltenni képet a kiszemeltről és hogy hol található, esetleg tudunk mondani róla vmit.
típushiba , nem tudom mire gondolsz , de komolyan, karbi pillszelep tengely ki tud kopni, falsh-ot szív, ez gáz, nem igazán orvosolható, fesszab generátorba van beépítve, ha elszáll, egyben tudsz venni, de bontóból megoldható, fékekre nem lesz panaszod, ajánlom a gyári tárcsa + gyári betét kombinációt, vagy vmi jó minőségűt, de csak is a saját betétjével
gumiból 120-as illetve 190-es, vmi ragadós féle
fordszámmérő a 11 körül beszokott remegni, de 12 től ismét stabilan kúszik felfelé
kuplung ha cserés, érdemes erősített rugósra cserélni, vezérműlánc feszítőt, láncot és a megvezetőket ellenőrizni kell, mert a vezetőket le tudja darálni ha nyúlott a lánc
az AC van hogy meghal, de létezik felújító szett 6000 körül, bár nekem még a gyári muzsikál
most ennyi jutott eszembe, de szerintem Tomika majd még kiegészíti a hiányosságokat
Kuplungja nem bovdenes hanem olajos ezzel nem szokott gond lenni?
Mivel 99 esnek van hirdetve akkor a vázszámnak milyennek kell lennie ? Csak hogy ne fussak bele valami fiatalított gépbe.
súlya nem kevés, de megszokható, mivel alacsonyan ülsz, jól kezelhető, max egy kicsit több melót igényel mint a vetélytársak
ha jó állapotban van és gyári áttétellel, akkor 285 öt ment már óra szerint , persze akkor még nem volt az enyémben sem 80 ezer Km
a futóműve maga a stabilitás, jó gumival lapon fordul, akár két személlyel is
gyorsulása elvileg 3.2 sec, de ki a f..t érdekel, pár tized
Én ötödik éve nyüstölök egy 98 as kilencest de most hetesre gerjedtem ami 1999 es . Valami gyerek betegség esetleg ? Véget azért kérdeztem mert a kilences akasztja az órát. Bár azt már hallottam hogy a futóműve sportosabb. Valami hasznos tanács kellene mert holnap mennék megnézni egyet . Súlya nem zavaró? mert könyv szerint egy húszassal több ?
annyi, amennyit ki tudsz hozni belőle
sokkal sportosabb mint a 9-es és kevesebb is van belőle, meg hát ez a szívünk csücske
végsebesség , nem is tudom , de ha jól emlékszem elég volt , különben meg úgy kell menni vele, hogy mindenki láthassa, hogy neked 7-ed van
Ja és igaz tudom hogy egy huszassal gyengébb a kilencesnél de azért érdekelne hogy menet tulajdonságokban (gyorsulás végsebesség stb) mennyi a különbség?
Hali hetesek tanács kellene. 1999 es hetesnél mit kell nézni az alap dolgokon kívül. Miben különbözik a kilencestől? Köszi a tanácsokat előre is
Jimmy,

sajnos nem tudtam "nevet" szerezni, így nem tok neked intézni olcsóbban gumit
Ha érdekel ott az elérhetőség, megbeszéljük mit érne neked!
Köszi, keresni fogom. Gyári kell mert ugye làtszik is, meg amúgy is... :-)
ha gyárit akarsz, akkor ajánlom KawaZsoltit, itt a fórumon megtalálod, a pécsről oda postázza ahová szeretnéd , mivel márkakereskedés, ezért gondolom erre a típusra is tud rendelni
Szia,

hol tudnék ilyeneket rendelni? Kellene még a váltó alatti tartó is hozzá. Láttam néhány hozzászólást hogy fillérekről van szó... pedig nem ez a fő szempont, csak egyszerűen nem tudom hol rendelhetnék ilyen apróságokat egy 21 éves mocihoz!
Szép és erdekel (ne) is, de 40?
Hahó,ha kis alkatrészek kellenek,én legyártom!
remélem nem kell tologatni , max ha vki porol vele egy keveset , de mindig van nálam tartalék a fogyó alkatrészekből