Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

e hun e komplett motor is :)
Kiváncsi leszek 4 misi alatt megáll e a licit!
Van konzol a starbikeon, de nem egyezik a ZXR-rel. Sárgadinnye nem egyez a göröggel...
Ezt azt jelenti hogy többé nem kell tologatni kakucson a gépet?
: O)) Kurvára szívügyemnek éreztem hogy menjen ott a taliga...Ezért most intéztem neki új blokkot.... : O))
Háttú
kösz, le is bótoltuk
Vétel....
Persze,hogy nyafajgok, mert ami ingyen van azt jobban szeretem, meg úgyis mindent annyiért lehet eladni amennyit adnak érte
toltam üzit is
te szoktál minden fillérért nyafogni én csak megemlítettem, hogy mennyibe kerül, ennyi, nem azt mondtam, hogy nekem drága, mert akkor nem rendeltem volna a sajátomra 3 db-ot, meg 600 HUF-ért / db a csavarokhoz azt a kis esztergált szart, persze abból egy teljes szettet , meg nem vettem volna 12-t
Ne húzd fel a pumpám Mikor egy hétvége alatt beletankolunk a gépekbe 10-20ehuf -t, meg a benzinnel arányos csak a kopó dolgok távolságra vetítve(pl. 100km benzin pénz kell 100km kopás fedezéséhez) akkor mi az a 1500Ft?
mm pontosan legyártani házilag olyan alakra és színre nemtudja 1500Ft ból még minimálbéres óradíjjal se! Ideglenesen meg egy sima 2mm alulemez festés nélkül megteszi.
Jön a tél, majd a hóeséses időkben a benzinpénzt lehet alkatrészre költeni
Tolj már egy üzenetet a mailomra,mert nem tudom a tiédet HE!
filléres
ha jól emlékszem a gyári 1500 - 2000 darabonként, attól függ, hogy jobbos vagy balos illetve hogy alsó vagy felső
Az új alkatrész is filléres!
Ideglenesen meg tegyél oda valami fémdarabot(pl. 2mm aluból hajtva) a távolságot úgy is adja az idom milyen pozicióban áll tökéletesen!
Megrendeled az új tartót pár nap és már fel is teheted azt is, filléres alkatrész....
Hazaérek és tolom... 2005 ös planet ről van szó amúgy mint kiderült.
a add meg, na tartsd magadban , a blokk érdekelne kompletten jó árusítva, mint ahogy egyet már sikerült beszereznem
Csá! Van pár eladó mito motyó. Blokk van,ragadt dugóval. Váz,kerekek,teló... Ha érdekes adok elérhetőséget. Csokika
Sziasztok,

segítség kellene. Idomozom végre fel a gépet! :-) Sajnos az oldalsó idom tartója nincs meg. Így le kell gyártanom, de nem tudom a méretét.

Valaki megmérné nekem az idom távolságát a váztól kb. a képen jelölt helyen. Előre is köszi!

Ha esetleg valakinek van fölöslegbe, akár vennék is ekeidommal egyetembe.
és kézhez vettem a 12-es törzskönyvét
Gumis topicban találsz egy Brian nevű figurát, én mindig tőle veszem, elpostázza, küld róla képet, eddig még mindig jó volt, évek óta tőle vesszük a gumikat.
Bt016-ot hasznaltam idén, utcán jó volt, de palyán nem. Pirelli supercorsa és d211 ami jó! Ezek amiket felraknék!
Köszönöm a gumis infókat. Ami biztos, hogy új gumit nem fogok venni és Michelin kizárva. Amivel szemezgetek az a Bridgestone Hypersport S20, de nem zárkózom el a Dunloptól sem. Most Pirelli van fent ezzel sincs bajom csak annyi, hogy 2006-os és valahol félúton van a gumi és a műanyag állapot között. Az a gond, hogy itt a környéken nem tudok olyat aki használt motorgumival foglalkozik látatlanba meg elpostáztatni hát....
Akkor már inkább egy Muzzy Raptor 160 lóval a hátsó keréken
Viszont ami érdekes manuál ír valami 140-145pacis ha jól rémlik race kit lófasz 750r -t és olyan zxr t még sose láttam, majd egyszer ráérek kiprintscreenelem a race kit manuálból, van ott valami cikkszám is emlékeim szerint dugókra,stb.
Azt meg nem mondom k vagy m modellé, de fenn akadt a csipám, hogy több 122nél!