9 est akarok inkább bár ha nem találok jót akkor inkább egy jobb 7 est de majd tavaszra át tettem addig még szedek össze hozzá pénz, minél fiatalabbat szeretnék venni.
Nem hibátlan de direkt nem rontom el, maximum ami elromlik a használattól nincs időm és pénzem idejében javítani, de folyamatosan csinálom!
Egy gyári idomot kivágni szentségtörés, ráadásúl értelme sincs a bukógombának, mert koncentráltan kapja az ütést a váz és nem felületen oszlik szét
Hali. Egy pár napja sikerült rendesen összedobnom a vasat, és semmi gond nincs vele (csak egy aggasztó). Kicsréltem a benzinpumpán a relét, a benzincsap kapott új tömítőkészletet. A melegedés megoldódott, mivel hiányzott belőle egy kis víz. Most városban sem megy feljebb a mutató az első csíknál. Minden ok. Telószimeringet kell még kicserélnem, és itt el is értem az aggasztó problémámhoz. Ha az első kerék egyenesebe van, a kormány kicsit balra áll, és nem a csutkák állnak rosszul. Remélem nem a villám van megcsavarodva, de másra nem tudok gondolni.:/
Egy gyári idomot kivágni szentségtörés, ráadásúl értelme sincs a bukógombának, mert koncentráltan kapja az ütést a váz és nem felületen oszlik szét
Ott van tesómé,Garantáltan jó verda!
ZX 7R Tatabánya
A kókányokat meg felejtsd el.Többe lesz mire rendbekapod mint a drágább vételárú...Szerintem...
Üdv!
Nagy az isten állatkertje....
Motort szeretnék venni de csak egy régebbi gépre fussa,http://www.kepesmotor.hu/kawas...
Ezt néztem ki és a segítségeteket kérném hogy vásárlásnál mire figyeljek oda, egy ilyen idős gépnél, első komolyabb motorom lenne.