azt nem tom pontosan, de a képen látható egyed az olyan fényezésű/matricázású mint az enyém, ami '99 es forgalomba helyezésű, de elég sok '98-as alkatrésszel rendelkezik.
nem pontos egyezés, az a kis ZX7R felirat a fejidom oldalán, de az meg asszem 2001 ben volt rajta, szal nekem itt sandít a dolog egy kicsit
Igen a színeltérés miatt és mivel az enyém is 2000-es a matricázása tünt fel elsőnek. Viszont attól még lehet 1999-es gyártás 2000-es forgalomba helyezéssel. Aki ilyet szeretne annak mindenképp megnézős.
Gondolom azért mondod, hogy festve volt, mert a képen elüt a fejidom és az oldalidom festése. Lehet optikai csalódás. Gyárias alatt nem azt értem, hogy gyári még az olaj is benne
Kevés olyan gép van, amin gyári irányjelzők, hátsó szarpofozó stb még megvan.
Festve már volt. A lánc és a lánckerék se gyári, ha valós a km akkor az nem sokat futott. Láttunk mi már olyat ami képen jól mutatott, de mindenképp a megnézendő kategória szerintem.
Jó reggelt! Nyári érdekel, H bőven elég! Kocsival nem hajtok már Jövőheten gorgoztetek egyet, meg a többit nezetem meg. Addig nem vennék még, szóval ráérsz! De bajba sem akarlak keverni Igazából télen csak akkor vennék, ha nagyon megéri
a listánkban van egy nyári és egy téli méret , ha érdekel megpróbálok intézkedni , de ez nem oly egyszerű, de azért nem is lehetetlen
mondjuk jó volna tudni hogy téli vagy nyári-e
ja meg a téli H-s, a nyári meg V-s sebesség indexel rendelkezik azaz max 210 illetve 240 Km/h
Gumival vagy gumi nélkül. Mindíg ez az első nagy kérdés. Utána meg az, hogy milyennel? Epres, rücskös,stb...
Én új gumit már régen nem veszek a motorra, amióta bekaptam egy szöget a vatta új és méregdrága pirellibe. Azóta csak pályázott gumit teszek fel. Azt meg, hogy milyet az attól függ, hogy mit akarok.
Vezetési stílustól is sok függ. Szóval egyszerűnek tűnő kérdés és mégis ezerféle a válasz
Ez így, van, kinek mik az igényei. Nekem tapadós gumi kell, arra a conti nem volt alkalmas. A d211-et még hátul is nehéz megcsúsztatni, úgy fog, viszont ha elindul, kontrollálhatóan teszi.
185/60 R15 Uniroyal Rally550 nem kell valakinek?
sbk
kettő db. ebből és kettő db. abból eladó!
Akkor a cup 2000 évjáratú lesz.