Viszontláthatod a sárvédődet
Viccet félretéve már most félek, mert annyi haver, meg ismerős lesz ott, ha csak mindenkivel egy cent pálinkát innék, megdöglenék alkoholmérgezésben
......úgy tűnik a kenesei találkozón keményen meg kell dolgoznunk azért hogy életben maradjunk....Felfogtátok amit mondtam? Mert ha nem, kiny........És most miszter 750-es tulajok, kérlek világosítsatok fel!
én sem tudtam tökig meghúzni mint a gyárit!Tettem rá csavar rögzítőt oszt jónapot szerintem nem gáz!Mondjuk én ki kötöttem a hőmérő blombát és kapcsolós lett így álltalában mindig megy.
Szevasztok Urak.
Mi történik abban az esetben,ha nem tudom az Akra leömlőket olyan patentul oda húzatni a blokkhoz,mint a gyári rendszert?
Mert szerintem most ez történt.Olyan kibaszott hőt ad le,hogy lassan nem tudok mellette megmaradni,de már a csavarokon nem tudok még húzni.
Szerintetek mi legyen vele?Hogyan tovább?
Haló Gergő! Valami találkát összehozhatunk! A pályamotorozást a saját géppel annyira nem eröltetem már, de a trécselésbe benne vagyok! Egyeztetünk egy időpontot aztán ja!
Bozso Ur, F2Tom Ur! iden augusztusban megyek picit haza,kawa mar majdnem harcra kesz allapotban van(relative ),,aug 21-26 kozt valamelyik nap volna kedvetek egy Euroringhez? vagy esetleg aug 28 Pring? Joo lenne osszefutni,,na udv ;)
Akkor direktre kötöm én is a ventit,had hűtse!
Viccet félretéve már most félek, mert annyi haver, meg ismerős lesz ott, ha csak mindenkivel egy cent pálinkát innék, megdöglenék alkoholmérgezésben
Rory Braker
1:00-tól
Mi történik abban az esetben,ha nem tudom az Akra leömlőket olyan patentul oda húzatni a blokkhoz,mint a gyári rendszert?
Mert szerintem most ez történt.Olyan kibaszott hőt ad le,hogy lassan nem tudok mellette megmaradni,de már a csavarokon nem tudok még húzni.
Szerintetek mi legyen vele?Hogyan tovább?
Fater főzte
viszont legalább láttam a idén is a karbit darabokban, bár nem szerettem volna