Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok menni.
Kenese?
Fűthető :)
Takaros garázs.
Sajna már nincs!Pedig tényleg nagy bulik voltak.
Van még nàlatok Trabant találkozó? Annó többször voltam, hú de jó bulik voltak
Gumi csere :)
Nálam is úgy van
szeva,köszi.
Akkor direktre kötöm én is a ventit,had hűtse!
Viszontláthatod a sárvédődet
Viccet félretéve már most félek, mert annyi haver, meg ismerős lesz ott, ha csak mindenkivel egy cent pálinkát innék, megdöglenék alkoholmérgezésben
......úgy tűnik a kenesei találkozón keményen meg kell dolgoznunk azért hogy életben maradjunk....Felfogtátok amit mondtam? Mert ha nem, kiny........És most miszter 750-es tulajok, kérlek világosítsatok fel!

Rory Braker

1:00-tól
én sem tudtam tökig meghúzni mint a gyárit!Tettem rá csavar rögzítőt oszt jónapot szerintem nem gáz!Mondjuk én ki kötöttem a hőmérő blombát és kapcsolós lett így álltalában mindig megy.
Én már csütörtökön ott leszek jó lessz végre majd össze futni!
Szevasztok Urak.
Mi történik abban az esetben,ha nem tudom az Akra leömlőket olyan patentul oda húzatni a blokkhoz,mint a gyári rendszert?
Mert szerintem most ez történt.Olyan kibaszott hőt ad le,hogy lassan nem tudok mellette megmaradni,de már a csavarokon nem tudok még húzni.
Szerintetek mi legyen vele?Hogyan tovább?
Egyre valószínűbb hogy már péntek este lemegyünk...Nincs kedvem 20 kilót leadni odafelémenet a 80 fokban....
Kikurt kurva meleg lesz hetvegen, ugyhogy kenesen a palinkat intravenasan fogom nyomatni egesz nap a Balatonbol.
Mindenkepp fussunk ossze, max pofazni, a palyazast en sem eroltetem mar az oregvassal.
Jaja,megyek de csak szombat reggel.Nem tudom pálinkát vigyek
Fater főzte
csak okulás képpen:léteznek olyan benzin szűrők amiket old a benzin
viszont legalább láttam a idén is a karbit darabokban, bár nem szerettem volna
Haló Gergő! Valami találkát összehozhatunk! A pályamotorozást a saját géppel annyira nem eröltetem már, de a trécselésbe benne vagyok! Egyeztetünk egy időpontot aztán ja!
Bozso Ur, F2Tom Ur! iden augusztusban megyek picit haza,kawa mar majdnem harcra kesz allapotban van(relative ),,aug 21-26 kozt valamelyik nap volna kedvetek egy Euroringhez? vagy esetleg aug 28 Pring? Joo lenne osszefutni,,na udv ;)
Szombattól ott leszek én is kenesén!
Mi megyünk, Guro is benéz, Zuttony kollega is ha jól tudom.