Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Este 7kor sikerült is ebédelni. Szombat este otthon vagy? Repnapról hazafele bedobnám a sátrat.
nem volt rossz még így sem, persze a legjobb a gyros volt újragondolva
Egy kis Kenese
A másik most kinél van?
Az is megy még?
Kíváncsi lennék 0km től enyém mit kapott, mert 2008óta nálam szereti a sok hatodik teli gázt hosszútávon meg a lábtartó koptatást nem csak pályázáskor lévő kanyarokban :D

Mikor a váltó csapágyvészek miatt szétkaptam meglepődtem mennyire egyben a blokk!
Egy gsxr,tl sose fogja ezt tudni amit a mi gépeink!
Ma is megzargattam :P
Egy kis nosztalgia egy ismerős hetessel
ezen a téren már nem érdekelnek a költségek, a hengerfejet is jászberénybe vittem.
majd meglátjuk mi lesz mert az öreg is sajna 60 éves.....bár reménykedek, hogy sose megy el, eddig minden gondomat megoldotta
Én messzebb vagyok sajna pedig javasolnám magam is :)
Műhely project jövőre beindul, már apránként vásároltam ezt azt hiányzó szerszámokat...
1x vittem máshoz, rá is basztam!csak ne lenne olyan messze, vagy a benzin drága nem is tudom
Van aki ért hozzá van aki azt hiszi :)
Te géped legalább jó kezekben van, mikor javítja az öreg :)
van aki eladásra csinálja, van a ki magának!
van akinek a hetes egy lépcső, és vannak a "beteg emberek"
aha persze és csodálkoztok ha 100e ért megint 2-3év...
150e haha komolyabb rendberakás ennél több! ...de akkor megint 20év!
Adnak bontókban rájuk garanciát. És nem éri meg megcsináltatni mert lenne 150ezerbe.. blokkot meg kapok 100körül
Vééégre sporolhatok lovét Zsoltinak, ette öröm ette bododáááág kezemben a törzskönyv! Most majd a havi 20at félre rakom tavaszig és futómű generál meg pár apróság....
...pedig az olasz szemetekkel szemezek, csak most akkor megint 4évig hitelt inkább nem...
Jó ez a hetes, sőőőőt!
Hülyéskedsz?
20éves sportmotor blokkra szétszedés nélkül ki ad neked garanciát?
Csináld meg a 91es blokkod, az egy 91es gép.
Hogyha 93as kell vegyél olyat, minden más azon, blokk, idom, futómű, stb....
Nincs olyan blokk amit ne lehetne javítani...
Nem tudok még motorozni, ez a tegnapi 20km is fájt ráadásul hétfőig ki kell pakolnom a szobát. Seat nem lesz, legfeljebb PUG de azt meg nekem kell vezetnem. Ott meg nem alhatok mert vasárnap pakolni kell.
Motorral jössz kenesére?
A blokk tök más a 93-asban, valószínű fizikailag bele lehet tenni. Mivel az ram air-es, más a karburátor, a légszűrőház, a 91-es vázáról hiányzik a luk, amin átmegy a levegő az airboxba. Igazából a régi 9-es blokkja is belemegy ezekbe minimális módosításokkal. Az idomzatról nem tudok nyilatkozni, de szerintem egy az egyben biztos nem megy fel.
üdv urak!
Úgy néz ki, hogy a 91es zxr750-embe kellenifog 1 másik blokk... A kérdés az lenne, hogy tud-e itt valaki egyet ? De csak akkor kellene ha adnak rá garanciát. Egy 93mas zxr blokk megegyezik ezzel, és bele lehetne tenni legálisan ? Mert hirteken azt találtam. Meg az is érdekelne, hogy annak az idomzata rámegy-e a 91esre mert első ránézésre csak a fejidom másabb 1 kicsit.
NA..
Gyári áttétel visszatéve,csomagok feldobva!Indulásra kész!
Ki zsírozza be a Balut orvul hátulról?!?

Összeraktam a Mozdonyt. Egykét dolgot elb.sztam úgyhogy szedhetem szát újra.

Mentem egy kis próbakört is de még nem jó a vállam viszont a Shark kupak bitang jó és az eddigi legcsendesebb ami eddig valaha menetben a fejemen volt. Persze nem szeretném annyira letesztelni, mint a Shiro-t...
Ne kúrj fel, ki fogja zsírral kínálgatni a balut?
adatlapomon a nevemnél van mailcím!
elérhetőséged?