Szia!
Ezer bocsánat srácok! Sajnos az élet közbe szólt ..,de talán rendeződnek a gondjaink.Nálam is ,meg srácnál is zűrök voltak.Ha jövő hétvégén nem dolgozunk,akkor egy karbiszinkronra leugranánk.De ezt csak most pénteken tudom meg. Ezért nem akartam szólni,nehogy linknek tűnjek.
Off, de van benne motor
Vazzeee nem tudtam, hogy mit láttam a napokban Budaörs környékén. Na ma olvastam erről a monstrumról, hogy Bruceleeee Willis forgatásán forgolódik egy Mi-26.
Anyáááááám mekkora!
Hö Guro! Emberünk jelentkezett és mivel válság van, Balin nyaral
Már nem bizniszel a szállásokkal, mert ráfaragott a jó magyar szokás szerint jelentkező motorosokkal, hogy így megyünk 20-an, meg úgy megyünk 30-an, aztán meg sehol senki.
Ez van sajna, én megértem őt. De attól még go nyaralni!
Ismét szükségem lenne egy kis segítségre!
Gond van az egyik gyertyapipával, így csak 3 henger megy. A szervíz szerint speckó darab, nem lehet akármivel helyettesíteni. Tud valaki esetleg ilyet? Nagyvason találtam NGK-t de nem tudom, hogy jó lenne-e.
Ja a vas amúgy '94-es ZXR 750 L2
Köszi
Javasoltam volna, hogy többen guruljunk a városból, de akkor majd legközelebb. Nem tudod megy-e még valaki a kanyarra a környékbeli kawások , vagy a más színűek közül. Ha jól tudom bármilyen géppel lehet menni. Egyébként meg persze, hogy majd összefuthatunk vmikor, akartam én is javasolni.
Ezer bocsánat srácok! Sajnos az élet közbe szólt ..,de talán rendeződnek a gondjaink.Nálam is ,meg srácnál is zűrök voltak.Ha jövő hétvégén nem dolgozunk,akkor egy karbiszinkronra leugranánk.De ezt csak most pénteken tudom meg. Ezért nem akartam szólni,nehogy linknek tűnjek.
ha tudsz, kérlek csörgess meg!
70/933-4053
kösz
legalább tudom használni a tanktáskámat
A racingot nem akarom nyúzni, de már odaigértem a másikat
már mindegy, mert lefoglaltam a hotelszobát , no meg a jegyeket is megrendeltem
már csak el kéne jutnom oda vmivel
Vazzeee nem tudtam, hogy mit láttam a napokban Budaörs környékén. Na ma olvastam erről a monstrumról, hogy Bruceleeee Willis forgatásán forgolódik egy Mi-26.
Anyáááááám mekkora!
Már nem bizniszel a szállásokkal, mert ráfaragott a jó magyar szokás szerint jelentkező motorosokkal, hogy így megyünk 20-an, meg úgy megyünk 30-an, aztán meg sehol senki.
Ez van sajna, én megértem őt. De attól még go nyaralni!
nem hogy mikor jönnél, illetve jönnétek a CBR-es sráccal
ja, meg le is kellene egyeztetni, hogy akkor melyik gépen mi lesz a műsor
Keresd kawazsoltit! Vagy keress bontóban! Mást nem tudok..
Ismét szükségem lenne egy kis segítségre!
Gond van az egyik gyertyapipával, így csak 3 henger megy. A szervíz szerint speckó darab, nem lehet akármivel helyettesíteni. Tud valaki esetleg ilyet? Nagyvason találtam NGK-t de nem tudom, hogy jó lenne-e.
Ja a vas amúgy '94-es ZXR 750 L2
Köszi
ha lesz mindenképpen gondolok rád