Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dunlop D251 és nem mai darab,de az ára(10e) és a profil mélysége(kb 6mm) valamint a tökéletes állapota számomra meggyőző volt.Az eddigi tapasztalatom,hogy jó választás volt .Az előző gumi pontos típusát már nem tudom,de akkor a keményebb stílusú gumikat inkább kihagyom a jövőben,nem szeretem a "csúsztatós-csúszkálós" stílust,korizni sem szeretek
jaja!
ok, hogy Michelin most meg Dunlop, de azt ne feledd el, hogy mindkét márkának vannak keményebb, azaz csúszósabb és puhább, ragadósabb abroncsai.
ha pedig adj isten még használtat is teszel fel, akkor k..ra nem mindegy, hogy a guma mikori
amúgy meg a lényeg, hogy ez most bejött neked és kenheted a száját
Az előző gumim Michelin volt,és sosem volt az a nagyon meggyőző,mert felszerelésétől fogva kissé csúszott,nem tapadt rendesen.A mostani Dunlop és a két gumi közti különbség jelentősen érezhető.
ha ez igaz, akkor meg pláne ott a helyünk
Már hallottam én is,és az informátorom szerint nincs belépő csak akkor,ha a boxutcába akarsz menni.(oda 3eHuF)
jövőhét szombat vasárnap oldalkocsis VB futam a Hringen!
mi szeretnénk menni vasárnapra
többen azonban jobb hangulat kerekedne
ha tudok árakat felteszem
Nem a legjobb útvonal szerintem, de én benne vagyok egy mátrázásban, akár szűkebb körben is, úgy hátha élvezetesebb. Ha mentek erre, szóljatok, én is csatlakoznék.
Hát csak benéztem...
de azért köszi
örülök, hogy még is csak sikerült kikötnöd közöttünk
bármi van csak nyugodtan irogass, addig meg ....
Kawatúra
Valakit érdekel?
Nem mi festettük át .
Nekem is tetszett úgy.
Hi!
Pedig milyen szép kék színe volt ,nekem tetszett!
Bejelentkeztem /GURO/
de nem szoktam fórumozni :P
hívhatod
Csörgetlek majd estefelé.
Hívhatom még? Csak nem akarom zavarni
hát asszem ismered azt a készüléket amit úgy neveznek mobiltelefon szal és visszahívlak
Ma felvitte a cuccot, holnap fél 2ig ott lesz.
Nincs időm mostanság, össze kéne futni már valamikor.
Hívtam a Nikit,de nem vette fel. Mikor jön holnap,mert reggel 7ig dolgozom,esetleg átvenném reggel.
milyen jó sokáig nem tetted tiszteletedet az oldalon
Milyen olaj?