Szia!
Érdeklődnék,hogy NEM Kawát is szereltek? Egy haverom szeretné a cbr600f2 mociját szervizeltetni.Vez.lénc csere,szelepáll,szinkron.Természetesen anyagi ellenszolgáltatás fejében. Anyagrendeléssel mindennel vállalnátok? Holnap esetleg felhívnálak ezzel kapcsolatban!?
Hali Tom.
Ilyen nálam is volt aztán elvittem a Piller mesterhez és azóta nem csinálja.A karbit pucolta majd állította be,meg valamelyik "pipa kábel" volt enyhén elégve,de azt is megoldotta.
Nekem ennyi de azóta nagyon faxa
Köszönet a mesternek érte.
Höhö! Lehet, hogy az nem jön majd össze , mert már bejelentkeztek rá meg a zizire is Ahogy Bandi bá mondta a traktoron, majd möglássuk
Pfff..... mindenki csak akkor hív
Sajna semmi. Emberünk nem jelentkezik. Mobil kikapcsolva, emailre nuku válasz
Nekem meg nagyon úgy néz ki, hogy egy céges agytágító lesz szombaton, így csak vasárnap fogok menni
Én inkább lemondom a hosszú hétvégét, és csak a vasárnapra koncentrálok!
Nem is a városi használat volt nálam a lényeg hanem az, hogy a tuningolás során belekerült fúvókák miatt rengeteg naftát kapott és az szinte elfojtotta a motort. Elkezdtünk visszafelé lépdelni és láss csodát a kisebb fúvókákkal jobban motorozható lett a városban és erősebb is lett a blokk. Azóta megtanultam, hogy nem 100%-ig biztos, hogy ha valami több üzemanyagot kap, akkor az erősebb is
Szóval a városiasodás nálam csak egy melléktermék volt
Anno amikor mondtam a szerelőmnek, hogy 5e alatt hörög, fullad, használhatatlan a városban, akkor azt a választ kaptam, hogy ez a motor max alapjáraton legyen 5e alatt és nem kell városban járkálni
bármi jöhet, de a legszebb a Kawa
természetesen a CBR-t is megcsináljuk, tehát csak nyugodtan