Hali,
jöhettetek volna a Balcsi felé is, arra beneveztem volna én is. Igaz hiányzik pár köbcenti :) Sajnos a nagy túrák idén + jövőre is kilőve. Mióta találkoztunk Siófokon mentem 78 km - t ...
ha az idő is kegyes lesz hozzánk, akkor vasárnap 13-ra akarunk felérni a Hring parkolójába
onnan meg majd a többség által kiszemelt helyre, ami a sikán közelében lesz
nem bántásból, de azért van a msinának kereke hogy elguruljon az ország másik végébe, vagy tovább is ha kell. úgy látom nem 1 bontószökevény a tiéd se, úgyhogy nyugodtan ülj fel rá és menj, hisz ezért vetted nem? mi 2 személlyel is toljuk az asszonnyal ha kell http://www.sportmotor.hu/motor...
ezt a masinát mozgásra találták ki nem simogatásra
remélem nincs harag a vélemény nyilvánításért?
Kawa-Szakik!
Személy szerint már régóta akartam magamnak Kawás ruhákat csinálni, de most jött el az ideje...
Lesz kapucnis pulcsim, galléros pólóm és sima vagy hosszú ujjú póló.
Érdekelne valakit még ilyen?
A pólók 4-5000 Ft, a pulcsi 7-9000 Ft körül lesz talán. A hátára még nem tudom mi megy... Valószínűleg egy nagy Ninja felirat és semmi más...
Minden cumó szuper minőségű alapanyagra menne...
akit érdekel dobjon mailt!
hegedus.gabor - kukac - fastride.hu
Üdv. freon
Azt hittem tud ilyet is...de ezek szerint vennem kell egy korcsolyát is
Ha nem az ország másik végébe lesz...akkor máris castlakozik 3 darab 7es Szívesen megyünk :)
Jut eszembe, a szelephézagolást sikerült elintéznem, és talán már én is tudni fogom :) ...Talán
minek csúszkálsz vele, ez nem korcsolya
amúgy szép lett, de jó lenne, ha most már nem ilyenekre költenél, hanem elgurulnátok errefelé a következő 7-es talira
Ááá törve is volt, nem én csináltam :) Én vízfestékkel se tudok bánni :)
Itt helyben elvittem egy fényezőhöz, közben egy dekoroshoz elvittem a matrica méreteit, ahogy kész lett azt vittem vissza...közbe még a többit elintéztem ami kellett... rendelgettem,telefonáltam egésznap .
Még aznap mikor csúszott szédszedtem, másnap már vittem is el az idomokat. Így lett 6 nap
Te mázoltad le vagy festetted ha nem te, hol csináltattad egész szép lett nekem csak az idővel van bajom 6nap alatt nem szokott kész lenni, csak azért kérdezem :)
persze senki ne feledje, hogy a 7-eske Amerikából származik