Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kegyelmezünk senkinek!
jimmy1 vigyázz rájuk,mert belőled is ez lesz...
Az első képet gondolom a ditech-es fasziból csináltátok...
Lehozod, itt hagyod, darabokra szedjük és vissza adjuk. Nem ám Lehozod hétköznap, visszajutsz és csörgünk ha kész. délután 3 órától szalonállapotban vagyok.
na meg van a dolog
sajnos csak így tudtam megoldani, mert kódolás van nálunk rendesen
Ok köszi. Csak az a baj a hétvégék nem túl jók.Majd megpróbálok ügyeskedni.
időben szólj és egyeztetünk, de a legjobb, ha
70/933-4053
Megcsináltam az olajcserét,ennyivel kevesebb lesz 60000mérföldre megkapta Majd akkor vmelyik 7végét kinézzük.
holnap asszem a ringre meg a MAMI hoz is
Nem tudják, hogy mi lesz az időtervben? És akkor inkább vegyek a forma 1-re jegyet?
Nem kell

Gokartozni mikor megyünk?
az egyik oldalon volt egy lehetőség, hogy további infót tudnak küldeni ha megadod az email címedet
jött is a váklasz:
Kedves Gucsi Roland!
Sajnos nincs részletes információ:
http://www.hungaroring.hu/inde...
Oksa!
Bár jó magyar szokás szerint semmit nem lehet tudni egy ilyen rendezvényről! Szánalmas!
hétköznap csak 19 óra körül tudjuk kezdeni és 22 körül le szoktuk húzni a rolót
de ha el tudod hozni és itt hagyni, akkor nekiállunk és haladunk előre
Szia!
Nektek csak a hétvége jó a szerelésre,vagy hétköznap is lehet?
a pénzt én is csak megemlítettem, mert tényleg nem számít: ha van, akkor azért, ha meg nincs , akkor meg azért
amint tudok vmit az időbeosztásról beírom
Igen köszi!
Ha nem kokszolnál annyit , akkor rájöttél volna, hogy a kutyát nem érdekli, hogy mennyibe kerül! Pénz nem számít!
Én az időtervre keresgéltem, hogy mikor mi lesz. De nem találtam semmit.
Akkor nem kell
Hi,
a superbike magazin hírdetésén ott van feketén fehéren, hogy INGYENES!, csak a majom nem olvasta végig a hírdetést
a kezdési időpontról még érdeklődöm, de meg lesz az is
Na csőváz, csokiváz! Keresgéltem ma a neten erről az oldalkocsis futamról infót, de lófütyit se találtam!
Remélem nem fogok dolgozni
csomagot megkaptad?
én jártam. ringen egyszer kihulott a konzol egyik csavarja, nem tudtam váltani,azt hittem szétrúgtam a váltót.
Járt már vki úgy ,hogy kilazult a vmelyik lábtartója menet közben? Szar érzés. A bal oldali már többször megszívatott. Tegnap is.Pedig ezelőtt a gumissal húzattam meg, mégsem én legyek a béna.
tegnap megoldódott a BABETTA rejtély, és ezt meg is ünnepeltük