Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én se tudom megnyitni
most vagy én vagyok de nekem mükszik
tegnap elég nagy felhajtás volt felétek volt nép rendesen
Tudom,hogy nem műxik,de bemásolva műxik! Még láttalak is benneteket,mikor még mentetek odafele,batyustól futóstól..
49 ccm-enként is össze lehet hozni az 1400-at
Lassan olyan leszel mint Orbi. Csak neked a motorjaid fele babetta
ezért jó a nagytesó, nem kell neki bukkanó
egy költő veszett el bennem
Tegnap kihoztam egy 5.35-ös fogyasztást, meg egy 6.8-ast. Az utóbbi 20km-es 250 feletti poroszkálás eredménye Voltam Tapolca és Zánka között, van egy két nagyon kemény bukkanó, 160nál olyanokat egykerekeztem, visítoztam a sisakban
Kubikus, Kampi használjátok egészséggel!
Jimmy, téged várunk szeretettel, Guroval tudsz egyeztetni!
Bird,
a paripa , bár van egy kis csinálni való rajta, de ezt majd
és a fogyasztása is emberi, a lovak számához viszonyitva
140-150 es utazó volt, ami 5-5500 as ford, két személlyel 7.7 re jött ki, pedig a visszajelző k..va hamar ugrál lefele,20-23 Km-enként egy egységet, de ismét csúrra töltve ennyire jött ki az átlag
mi is összenézzük a melókat és egyeztetünk
Kubikus,
ezt igy nem lehet megnyitni
hazafelé Nagykőrösön tankoltam és láss csodát összefutottam egy fajtárssal
nagy tisztelet az "idős Úrnak" és tényleg szép a paripája, ráadásul ismer is téged
Műxik,nincs vele gond! Guro letesztelte...
Remélem műxik! file:///C:/Documents%20and%20Settings/XP_USER/Dokumentumok/Picasa%20-%2
0HTML%20form%C3%A1tum%C3%BA%20export%C3%A1l%C3%A1sok/Duna%C3%BAjv%C3%A1
ros/index.html
Karbid jó? Az enyém,ha bemelegszik elmegy az alapjárat néha. Elhagytam múltkor én is majdnem a rendszámot tartóval
Ha ráérek rakok fel képeket,majd talán ma ...teló szimering csere...
Cső! Mit csináltatok a zxr-en? Vinnék egy ugyanolyat Megvan a beom! Jún.15-23-ig ráérek,ha Ti is.Meg van jó pár hétköznapom is. Olajcsere,féktisztítás,fékolajcserével,esetleg szelepállítás(bár az 1 éve volt,nem tudom kell-e?)Karbiszinkron.
Lőre, lőre előre, irány a kocsma előre
Megint hazaértem,maximális vidámság van!
Letört tőből,az egész tákolmány! Megcsináltuk, mert mi is megyünk akármerre...
Én köszönöm.... Igaz mikor beértem Kecskemétre,rám szólt egy autós,hogy csak nem kellene már magam után húzni a rendszámot tartóstól ,meg indexestől ......
lassan mi is indulunk
remélem minden OK volt hazafelé és kösz a lehetőséget
és igen, ez mégis csak egy Kawa
Lassan készülődök...
Nem mondod meg van, 1 próbakör lehetséges? Most jöttem haza az egységből ilyenkor nagyon bátor vagyok!
Remélem én is,majd levesztek a motorról,ha odafagyok...

mi fél 9 kor már ott leszünk