Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csá. nem látom a számod. 06209694840
Kerepesi úton kifelé menet talizhatnánk.Sajnos nem tudom a számod,de te el tudsz érni az adatlapomon a hirdetésemben szereplő számon keresztül.
Mondjuk mehetnénk együtt Lime Party-ra
15h után tudok csatlakozni bárkihez(előtte meló)
hahó. pénteken pesten valakik? :D egy mini zx7r talalka? Du.12 után! addig én kispesten leszek honvéd pályanál.
Piros Bagster tankborom valakinek esetleg nem kell?
ocsoer
XI.keruletbol indulok, Erzsebet hid kerepesi ut fele megyek. 15 orakor
Aha mehetünk együtt. Csak sajna nem olyan egyszerű az élet, még van egy kis munkahelyi dolgom emiatt csak legkorábban negyed 5-re tudok Pestre felérni!
Találkozási pont?Kinéznék én is,bár nekem a pályázás nincs tervbe véve.
3kor kb. Szivok egy kis kawasaki hangot magamba es ha olyan kedvem lesz megyek egy kort. Gyere,dumalunk ,megnezzuk a zxreket:-)
Én mennék,de már öreg vagyok és, napi időjárás függő vagyok! Pestről mikor mennétek?
Hello! Megyunk egyutt? Vhol bpen talalkoznank.

Tobbi zxr-es kollega? Jon vki?
Én 3-körül indulok Tatabányáról ha minden jól megy!
De ne má
ok, előtte egyeztetünk, mert lehet mi is inkább elgurulunk vmerre egy kicsit kikapcsolódni
Elvileg megyek, gyakorlatilag meg majd meglátjuk.
Sok a meló és mivel most versenyhétvége volt, kicsit bele kell húznom
a puding próbája az evés, és majd meglátjuk, mondta a vak is
a kérdés, hogy akkor mikor és hol tesztelhetem , és hogy akkor most lime-olunk vagy sem
Erős lesz az neked GURO, mint nagymamának a szívgyógyszer!
hát ha így állunk, akkor megyek
max egyeztetek Bird bácsival az elfogóvadász kipróbálása végett

a MITO-ról még mindig nem jött le a lendkerék, a 3. csavar szakadt bele a lehúzóba , de az eredeti blokkját elkezdtük szétszedni, már csak szét kell húzni és kicserélni a csapágyakat meg a szimmeringeket
Bennfentes mondta. Én nem akarlak lebeszélni,de én 2*20percért sem mennék fel a tömegbe és erre is kevés az esély,hívj fel valakit a kawánál,csak megmondják a frankót. Engem csak bíztattak, hogy 2x 20 perc lesz.
Tom, honnan tudod, hogy csak 1x20 perc lesz?
a kawa honlapján semmi hasznos infó nincs
Majd ha nem lesz dög meleg, inkább elmegyek helyette egyet utcán veretni, Visegrádra, vagy akárhova.
Majd ha nem lesz dög meleg, inkább elmegyek helyette egyet utcán veretni, Visegrádra, vagy akárhova.
Sajnos én is így vagyok már ezzel...
Nyilván át lehet fúrni, de nem gyaláznám meg ezzel a ZXR-t.
Én idén kihagyom, egyszer 20 percért nem fogok elpacsálni 2 tank benzint, meg nem fogok átvergődni a 40fokban pesten.