hogyne! sokkal szebben állnak a lamellák
technikailag, hogy jobb let-e nem tudom, de szebb az biztos és könnyebben ki tudom fújni a döglött állatokat a bordák közül. én 3 éve csináltam, de megint kéne pár 10 darabot igazgatni, de szerintem majd csak télen, vagy a másik hűtőt teszem rendbe, és egyszer csak kicserélem, az gyorsabb
ha csak kis benyomódások lennének rajta, akkor örülnék
sajnos az enyém is elég viseltes, ráadásul, még a csoda FPS-t is alkalmazni kellett, mivel a tetején van egy sérülés, és rájavítottam a régi javításra
ha van kedved hajtogasd vissza a lamellákat, és ha találsz rá vmi gyors és kényelmes megoldást, azt mond is el nekünk
Amikor levetted a hűtődet, hogy kipucold, neked mennyire voltak deformálódva a lamellák? Azt néztem most, hogy tiszta dzsuva az enyém, meg elég szépen be vannak verődve a lemezek. Te egyengetted azokat?
a számodat email-ben küld már el, hogy elmentsem, mert sikeresen kitöröltem
csekkold, hogy működik-e
Gondolom már mindenki lecserélte a z olajat,vagy nem? Rendel vki 10w-50-et a közeljövőben? Lehet kipróbálom,ha már mindenkinek bejött.
a reggel az kb 9-es érkezést takarna, mert du nekem indulás van Alföldre
technikailag, hogy jobb let-e nem tudom, de szebb az biztos és könnyebben ki tudom fújni a döglött állatokat a bordák közül. én 3 éve csináltam, de megint kéne pár 10 darabot igazgatni, de szerintem majd csak télen, vagy a másik hűtőt teszem rendbe, és egyszer csak kicserélem, az gyorsabb
sajnos az enyém is elég viseltes, ráadásul, még a csoda FPS-t is alkalmazni kellett, mivel a tetején van egy sérülés, és rájavítottam a régi javításra
ha van kedved hajtogasd vissza a lamellákat, és ha találsz rá vmi gyors és kényelmes megoldást, azt mond is el nekünk