Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ott leszek,majd csörgök!
írj ímélt,elárulom. f2tommy@gmail.com
Boldog névnapot Orbi
Az enyémen meg a kipufogónak az összekötőcsöve felénél kettérepedt
egy kicsit felszedett a drágám és 12-es lett belőle
Ez a 10w-50 Mol,ugye? Mennyit kérsz érte? Gondolkozom különben most a Motul 5100 10w-50-en is.
mentettem
Küldtem,megleszelmajd,ha hazaárek,mert a munkahelyi gép csak zúgásra jó,de műxik a link!
Kubikus,
a számodat email-ben küld már el, hogy elmentsem, mert sikeresen kitöröltem
ment a mail!

csekkold, hogy működik-e
Nálam még van 4l Racing 4T
sziasztok!
Gondolom már mindenki lecserélte a z olajat,vagy nem? Rendel vki 10w-50-et a közeljövőben? Lehet kipróbálom,ha már mindenkinek bejött.
Ok ! Majd csörgök valamelyik nap!
nyugi, nem esik ez örökké
a reggel az kb 9-es érkezést takarna, mert du nekem indulás van Alföldre
Nekem jó a szombat,majd addíg még felhívlak,ha nem felejtem el ! Ha neked is jó akkor ja! Csak az égi áldás maradjon el addigra..
hogyne! sokkal szebben állnak a lamellák
technikailag, hogy jobb let-e nem tudom, de szebb az biztos és könnyebben ki tudom fújni a döglött állatokat a bordák közül. én 3 éve csináltam, de megint kéne pár 10 darabot igazgatni, de szerintem majd csak télen, vagy a másik hűtőt teszem rendbe, és egyszer csak kicserélem, az gyorsabb
és megbeszéljük, de a szombat reggel jónak néz ki
Lett eredménye a dolognak?
én egyengettem a laméllákat ha rám hallgatsz majd télen mert marha pepecs 2 kis csavarhúzó kell hozzá meg sok türelem és idő
És mikor ejtjük meg amit meg kell ejteni?
hát már csak percek kérdése és igen
Mindenki motorozik?
ha csak kis benyomódások lennének rajta, akkor örülnék
sajnos az enyém is elég viseltes, ráadásul, még a csoda FPS-t is alkalmazni kellett, mivel a tetején van egy sérülés, és rájavítottam a régi javításra
ha van kedved hajtogasd vissza a lamellákat, és ha találsz rá vmi gyors és kényelmes megoldást, azt mond is el nekünk
Amikor levetted a hűtődet, hogy kipucold, neked mennyire voltak deformálódva a lamellák? Azt néztem most, hogy tiszta dzsuva az enyém, meg elég szépen be vannak verődve a lemezek. Te egyengetted azokat?
Akkor jön majd kerékre