Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Eladtam a zzr-em és kinéztem egy 96-os zx7r-t, ezen töröm a fejem. Tudnátok egy két tippet adni hogy vásárláskor mire fegyeljek oda ?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv Előd
Hello!
Még 1 zxr a közelből lassan több lesz,mint a 7r
Csinálunk találkozót,ahova minden 7r és zxr eljön? Eddig egyedül árválkodtam a zxr-rel,pontosabban 1x nem.
Azt hiszem nekem nem jött be a Mol 10w-50. Fuchs-nál jobb volt a váltó
Sajnos csak távolabb tudok: PROEX,Budapest XVII. kerület.Én már csináltattam velük egyedi dobokat,és szuper hangjuk lett!(Nem mellesleg jegyezném meg,hogy az egyik "E" jeles dobból készült,így még legális is volt ,a másik autóra ment)Az áraik nagyon jók,és az igényednek megfelelő hangot csinálnak.Ha viszel egy dobot amit szeretnél megcsináltatni,akkor még kedvezőbb az ár.Honlapjuk van,de ilyesmire egyedi árat mondanak mindig.Amennyiért bontottat vennél,tőlük kapsz egy garis,a te igényeid szerint hangolt dobot.Egy próbát megér
'94-es ZXR750 (L2) keresek első lámpát. Vagyis csak búrát, mert repedt az enyém és augusztusban kellene menni műszakira :S. Valakinek esetleg van elfekvőben? Illetve tudja-e valaki, hogy a korábbi évjáratok is jók-e rá?
Bónuszként csokiért valaki mondhatna nekem egy jó kis kipufogóst Érd közelében :) Sajnos a jelenlegi dobbal szintén nem műszaki kompatibilis, szóval kell új egyedi dob is.
Köszi
van pár alkatrészem, amiktől megválnék. ZXR750-en voltak, de szerintem másra is jó. Generátor, önindító, markolat, és még pár apróság. Ha valakit érdekel szóljon.
ő lenne az!
a kérdés mindig a szokásos: mikor és hol
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Eladtam a zzr-em és kinéztem egy 96-os zx7r-t, ezen töröm a fejem. Tudnátok egy két tippet adni hogy vásárláskor mire fegyeljek oda ?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv Előd
Még 1 zxr a közelből lassan több lesz,mint a 7r
Csinálunk találkozót,ahova minden 7r és zxr eljön? Eddig egyedül árválkodtam a zxr-rel,pontosabban 1x nem.
Azt hiszem nekem nem jött be a Mol 10w-50. Fuchs-nál jobb volt a váltó
Jók a forrásaid, én 2 napja keresgetek, de csak hátsót találtam :)
ennyiért elég jutányos.
'94-es ZXR750 (L2) keresek első lámpát. Vagyis csak búrát, mert repedt az enyém és augusztusban kellene menni műszakira :S. Valakinek esetleg van elfekvőben? Illetve tudja-e valaki, hogy a korábbi évjáratok is jók-e rá?
Bónuszként csokiért valaki mondhatna nekem egy jó kis kipufogóst Érd közelében :) Sajnos a jelenlegi dobbal szintén nem műszaki kompatibilis, szóval kell új egyedi dob is.
Köszi
Mik vannak pontosan és hol lehet megnézni? Lehet,hogy kell pár cucc.Kuplungkar pl. Idomok?
van pár alkatrészem, amiktől megválnék. ZXR750-en voltak, de szerintem másra is jó. Generátor, önindító, markolat, és még pár apróság. Ha valakit érdekel szóljon.
Üdv