Dini! Máskor az úszószemüvegedet a parton ne viseld, mert gáz
Tom! Szedjél már magadra egy kis húst, mert úgy nézel ki, mint egy menekült!
GURO! Nagyon harap az a babetta
Itt a "hosszú hétvége"... Senki-sehova?
Néhány megtett km utáni tapasztalatom az új olajjal:bevált! A váltó és kuplung mintha ki lenne cserélve,sokkal pontosabban jár a váltó és szebben veszi a sebességeket.
Kérdésem hozzátok:tud valaki jóárasított CR9E gyertyákat?Ugyanis az új gyertyasorból 2db megmakkant...Egy ismerősöm szerint sikerült nem eredeti gyertyákat beszereznem(legalábbis ez a 2,neten találtunk összehasonlítást és tényleg nem eredeti ),de 2 év távlatából a kereskedőnél nem túl sok sikerrel reklamálnék.A hamis NGK 2500km-t bírt.Volt itthon tartalék,most az van benne,de azok is már lefutottak jó pár ezret.
Esetleg valakinek nincs elfekvőben "H" szériához kiegyenlítő-tartály?Csak egy pici hajszálrepedés van rajta,ami igazából nem jelentős,de a felfogatási része is el van repedve.
A tekerést szó szerint értettem, biriglivel. Lehet hogy motorozunk is valamikor csak nem tudom mikor. Szombaton gyalogtúrázunk elvileg, vasárnap az asszonynak ígértem egy kirándulást, kedden meg családi program van, szóval marad a hétfő. Nincs konkrét elképzerlésem, de én Balatonra mennék szívesen...
Bird barátom, holnapra sok szerencsét és adatokban gazdag hazaérkezést
Tom! Szedjél már magadra egy kis húst, mert úgy nézel ki, mint egy menekült!
GURO! Nagyon harap az a babetta
k--ra nem küldtem még a gmail-edre, és mivel nem jegyeztem meg amit mondtál , igy itt megy egyenlőre a kép
keressétek meg rajta magatokat
kicsi és nagy
ugrálnak a lovak
kiba...tt jól lehet vele kerekezni
Néhány megtett km utáni tapasztalatom az új olajjal:bevált! A váltó és kuplung mintha ki lenne cserélve,sokkal pontosabban jár a váltó és szebben veszi a sebességeket.
Kérdésem hozzátok:tud valaki jóárasított CR9E gyertyákat?Ugyanis az új gyertyasorból 2db megmakkant...Egy ismerősöm szerint sikerült nem eredeti gyertyákat beszereznem(legalábbis ez a 2,neten találtunk összehasonlítást és tényleg nem eredeti ),de 2 év távlatából a kereskedőnél nem túl sok sikerrel reklamálnék.A hamis NGK 2500km-t bírt.Volt itthon tartalék,most az van benne,de azok is már lefutottak jó pár ezret.
Esetleg valakinek nincs elfekvőben "H" szériához kiegyenlítő-tartály?Csak egy pici hajszálrepedés van rajta,ami igazából nem jelentős,de a felfogatási része is el van repedve.
akinek van kedve itt vagy nálam érdeklődhet
vasárnap és akkor konkretizálunk