Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jöhetnél időben,mert 2 körül indulok haza
akkor jó pihenést, én meg majd mesélek mit sikerült elkötni
remélem képeket is sikerül kattintani
Nálam 28 fok,szélcsend (ohne bab), esőcsepp semmi.
Mindez szobában
Tiszta pozitív vagyok, vár a meleg ágy
és különben se legyél ilyen negativ
5 és melegszik
Van vaqy 3 fok...
jimmy,
ha jössz
70-933-4053
az , volt , mert lassan indulok a Kawa tesztre és ott csinálok az enyémről, háttérben a mostani felhozatallal
http://bikepics.com/pictures/2...
"Photo of the Day" ? Esélyes vajon ?
Hali,
azt meg tudjátok mondani, hogy a hetesek kormányának ütközéstől-ütközésig hány fok az elfordulási szöge? Illetve az érdekelne, hogy a villahíd teleszkóp furatainak pontosan mennyi a furatközéppontja.
Megyek kocsival
Esetleg arra gondoltam, hogy kocsival mehetnénk, beugrok érted, azt megyünk onnan Kakucsra, azt max elosztjuk a költségeket, pályán belépő nem lesz.
Az pont nem lesz.
a szabi lerendezve, már csak a jó idő kell
szerintem nincs belépő, max ha menni akarsz a pályán is, de ezt sem tudom, hogy saját géppel ilyenkor felengednek -e, meg azt sem, hogy ha megjelenik mondjuk 50 motor, akkor azok hol fognak elférni
amúgy ha el tudok menni, nem hiszem, hogy ki is akarom próbálni a zizit, mert ez pont nem kakucsringre való
Ha jöttök,akkor megpróbálok cserélni,mert azt hittem ez 7vége.Az éjszakázás miatt térben időben desorientált voltam Van ilyenkor belépő?
hi,

ha az idő megfelelő lesz, akkor én is mennék
főnöknek beadagolom, hogy ha nem leszek, akkor szabi, ha meg leszek akkor nem
Én fontolgatom,de egyelőre nincs kivel.
Valaki megy Kakucsra Kawasakizni? Csinálhatnánk egy 750-es talit
Nekem is 530-as a gyári ugye...De jelenleg 520-as szett van fent,a zxr 400-é és a zx7 RR 520-as verziója passzol...Azthiszem a 400 asnak a fogszámaiból nagyobb a választék.láncból RK 150le + os van fent csak nem tépi el
A ZXR 750-en gyárilag 530-as van, csak a ZX7R-en (96-tól) van 525-ös
1900/L-gyakorlatilag kihagyhatatlan ajánlat volt Maradt 1L bontatlan.
A hátsó gumi ügyében pont neki írtam villanylevelet ,elmegyek megnézni majd a készletét-de sajnos azt írta,hogy ő szereléssel nem foglalkozik...
20 pénz, zöldre fújva,karbon erősítéssel
Szia!
Tőle vettem gumit,megbízható és olcsó.
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Mennyi volt az olaj?