Hali,
azt meg tudjátok mondani, hogy a hetesek kormányának ütközéstől-ütközésig hány fok az elfordulási szöge? Illetve az érdekelne, hogy a villahíd teleszkóp furatainak pontosan mennyi a furatközéppontja.
szerintem nincs belépő, max ha menni akarsz a pályán is, de ezt sem tudom, hogy saját géppel ilyenkor felengednek -e, meg azt sem, hogy ha megjelenik mondjuk 50 motor, akkor azok hol fognak elférni
amúgy ha el tudok menni, nem hiszem, hogy ki is akarom próbálni a zizit, mert ez pont nem kakucsringre való
Nekem is 530-as a gyári ugye...De jelenleg 520-as szett van fent,a zxr 400-é és a zx7 RR 520-as verziója passzol...Azthiszem a 400 asnak a fogszámaiból nagyobb a választék.láncból RK 150le + os van fent csak nem tépi el
1900/L-gyakorlatilag kihagyhatatlan ajánlat volt Maradt 1L bontatlan.
A hátsó gumi ügyében pont neki írtam villanylevelet ,elmegyek megnézni majd a készletét-de sajnos azt írta,hogy ő szereléssel nem foglalkozik...
remélem képeket is sikerül kattintani
Mindez szobában
ha jössz
70-933-4053
"Photo of the Day" ? Esélyes vajon ?
azt meg tudjátok mondani, hogy a hetesek kormányának ütközéstől-ütközésig hány fok az elfordulási szöge? Illetve az érdekelne, hogy a villahíd teleszkóp furatainak pontosan mennyi a furatközéppontja.
amúgy ha el tudok menni, nem hiszem, hogy ki is akarom próbálni a zizit, mert ez pont nem kakucsringre való
ha az idő megfelelő lesz, akkor én is mennék
főnöknek beadagolom, hogy ha nem leszek, akkor szabi, ha meg leszek akkor nem
A hátsó gumi ügyében pont neki írtam villanylevelet ,elmegyek megnézni majd a készletét-de sajnos azt írta,hogy ő szereléssel nem foglalkozik...
Tőle vettem gumit,megbízható és olcsó.
http://www.sportmotor.hu/tagok...
Mennyi volt az olaj?