Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ötvenezrenként ennyi belefér.
Viccet félretéve, örök hála a srácoknak. Nagyon jó lett a gépem!
Fasza akkor hétvégén tekerünk.
Oké, tehát a csirkeszárnyas matrica meg a szegecselt géptábla jó egészségnek örvend. Örömteli.
Ja, bocs...
Holnap elvileg kész a kecajom. Vajon miért tudtam előre, hogy nem jó ötlet odaadni szerelőnek mert elücsörög rajta... Oké, csak a hajtóművet meg a monoblokkot kell kifizetni de ennyi idő alatt ropira szedem és összerakom nyolcszor szaktudás és célszerszámok nélkül is.

Mellékesen megjegyezném, hogy a helyes-sírás-ellenőrző szerette volna kijavítani a monoblokkot "monyblokk"-ra.
A Honda részének nincs is baja, de ez Showa.
Nem is romlott el,csak megérett egy revízióra. :-)
De hiszen egy Honda nem tud elromlani?!?
Vagy úgy.. A bringám itt van veresen, annak meg a váltója mondott csütörtököt, úgyhogy egy darabig marad a garázsban, tesóméval meg messzire nem mennék, ha emlékszel rá.. Azt hiszem Hurrican a típusa, és már gyerekülés is van rajta.
Ok,szólj ha jössz. én kerékpárra gondoltam amúgy.
Hát 7végére terveztem, de eléggé okádja az olajat a teló, így ha megyek is fehérvárra,akkor kocsival. De egy hőgárdent ihatunk valamelyik este. Vagy kettőthármat.
Mikor jössz erre tekerni egyet? Persze nem jokert...
Háháhohó :-)
Jaja, láttam a képeket a tiédről
Akko összevadászom a hozzávalókat, aztán beszélünk.
A pálinkát szívesen fogadják, de nem számít bele a munkadíjba. Ha sokat viszel szerelővassal állítják a szelephézagot de korrektül!
hozd csak Petike,megcsináljuk a nagy H-t is csak zöldséget
a pálesz a jókedv faktor, persze csak a szerelés után
Akkor én is hozzátok viszem majd. Vagy csak zőccség jáccik? Ma fosta össze magát a teló, szelephézag ell. is ráférne+ gyertyacsere, vezlánc feszítő... (+összes folyadék, de azt majd itthon.)
Jól hallom, hogy italt is elfogadtok a munkáért? Van még tizeniksz liter páleszem.
biztos nem hozzám / hozzánk, mert mi nemrég indítottuk be a bótot
azonban bárkinek szívesen és lelkiismeretesen szereljük meg a gépét és csak azt, amit kell.
mindig elmondjuk, megmutatjuk mit miért kell vagy nem kell cserélni , természetesen az ügyfél döntését tiszteletben tartjuk
mi elsősorban a szerelés élvezetéért és az elégedett tulajok elismerő szavaiért dolgozunk, persze ingyen
Ok.
Akkor nyilván ezért mondtam hogy nem minden esetben, pasztázni én sem szoktam csak is csere ha már tré.
De ha szét van repedezve ill. már ereszti olajat és nem előszőr van szétszedve, ne adja Isten sérül, akkor csere. Nem minden esetben kell cserélni tény de 10-15 éves motornál minden előfordulhat. hideg meleg, gumiból van öregszik vetemedik stb. Nem mindig segít a tömítőpaszzta.
Tömítést nem feltétlenül kell újat rendelni, plusz pink motorsnál van prox lapka készlet 23e körül van és asszem 1.50-től van 3.50-ig 0.05-ös lépcsőkkel mindegyik méretből 3db akkor nem kell várni semmire de van nagyvasnál is meg ebay-ről is lehet rendelni.
Hi GURO ! Akkor nem véletlenül téged emlegetett, a motorom előző gazdája? Azt mondta Dunaújvárosba hordta valakihez!
maga a szelephézag ellenőrzés nem sok idő, főleg nekünk nem egy 7-esen, mert már becsukott szemmel nyomjuk
ha cserélni kell lapkákat, az már egy kicsit tovább tart, de az is megoldható egy délelőtt alatt bőven, csak hát megfelelő méretű lapkát kell szerezni, azt pedig csak a szelephézag és a lapkák mérései után tudunk rendelni, és az legjobb esetben is másnapra érkezik meg ( persze nem hétvégén )
de ha te bevállalod és lerendeltetsz velünk jó néhány lapkát előre a legvalószínűbb méretekből, akkor egy fél nap és már mehetsz is haza a kész géppel