Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! A Moto -Market-nél (Békéscsaba) hírdetett ZX7-ről tud valaki valamit? Illetve egy ismerősöm ZX-7-st keres 500 ezer körüli áron!
Ígértél nekem valami születésnapi ajándékot, de már egy hónapja elmúlott
Van ez így.
jaj istenem sírok nevetéstől!
de kurva jól elvagytok itten he
Ezzel az a baj, hogy olyan nagy Guro, hogy vissza fogja motort nagy ellenállástól, meg a súúly az sok. Bár a bogarakat felfogná meg társait.
Vagy a motor elejéhez, így majd menekülnek előlünk a vadak, meg az autósok.
Legalább kényelmesen tudunk motorozni nem lesznek utakon, míg kinn áll. Úgy, hogy javaslom láncoljuk oda valamelyik oszlophoz.
Dr Genya vagyok
Háháhohó, elriasztaná az embereket az utcáról
Gurot álmában péppé verni aztán levetkőztetni és kirakni sarokra, hátha hoz valamit konyhára.
Bird,
ha tudsz , egyeztetnünk kell
me te egy olyan kis genya vagy
Nem kell,mert alattomosan álmodban ütlek le :-)
ahhó még gyúrnod kell egy kicsikét
Akkor megyek,leütlek, és viszem Yanagawa hetesét.
minek választani, mind a kettő otthon van
Ki melyiket válassza?

Szép napot...
én örültem, hogy kipróbálhattam a Z1000SX-et
bár a tesztút hossza szerintem nem volt elegendő, de ilyen benzinárak mellett megértem a szervezőket is
a pályán meg 10 percet keringtem egy ER6F-vel , kezes kis gép, de nem a pályára való
vettem pár kiegészitőt, beszélgettem pár sráccal és jöttem is haza
egy pénteki kis kikapcsolódásra megfelelt a dolog, de senki ne gondolja, hogy eget rengető esemény volt
Köszi,de sajnos dolgoztam Milyen volt?
Pedig hogy örültem mikor elvitted a mitot tőlem de nem gyújtogatunk ugye? inkább rakok neked tábortüzet ott tüzelhetsz.
jelentem MITO és a Riga Delta a garázsban
Delta 6 év állás után egy kis karbitisztitás és egyebek után láss csodát beindult már csak kuplungot kell kreálni rá
hát sorry, de egy képet se lőttem
de majd a 7-es talin, ha mindenki ott lesz, na az tuti az év képe is lehet
De azt a képet már csak a mai napra ... Viszont arra a képre én is kiv vagyok ...(képekre! )
Háááát leghamarabb 1 körül érek oda. De majd