Hűű köszi a részletes leírást, akkor tényleg nem vágok bele. Igaz én még nem csináltam de akkor inkább rábíznám olyanra aki már csinált, és max gyakorlatban látni is fogom hogy megy. Eddig magam csináltam mindent, vagy segítséggel :)
Köszi az ajánlatot... lehet elfogadom és elgurulok ha lenne időd rám Ez egy fél napot gondolom elvesz, + még hűljön vissza a motor előtte
Szombaton gyalogolni megyünk a Bakonyba, vasárnapra Nikinek ígértem valami kirándulást, kedden meg családi program van, úgyhogy hétfő? Én ilyen gyorsulós rendezvényekre nem szívesen járok, főleg ha 300km-re van.
hosszú hétvége vmelyik napja
kakucs telitett, szal MITOzni most nem fogunk , viszont attól a 7-eskével még mehetünk erre arra pl Kunmadár vagy Taszár május 1-jén?
én mennék szivesen, oda ahol Bird testvér indul majd
amúgy meg majd és egyeztetünk
hello,
ha még nem csináltál ilyet, akkor nehogy nekiállj
az ex a kipuf, az in a szivó oldali, eddig stimmel, de nem a lapka mérete az amit ott látsz, hanem a szelephézag!
kapásból tank, légszűrő, szelepfedél tömités le, főtengely jeladó oldali kis dekli le, magyarul szelepfedél tömités és ftengely jeladó oldali tömités rendel
aztán a megfelelő helyzetbe forgatni a főtengelyt, persze gyertyák már kivéve...aztán mérheted a hézagot ott, és abban a helyzetben ahol kell
ha esetleg van olyan hézagod, ami tűrésen kivüli, no akkor vezérműtengelyek ki és a adott lapka és a mért érték függvényében lehet lapkát rendelni,esetleg ha több érték is rossz, akkor cserélgetni, szal igy megy ez
ha nem csináltál még ilyet, akkor egyedül ne is csináld, mert csak pórul jársz
ha van lehetőséged, elgurulsz ide egy hétvégére és teljes szervizeljük a gépedet
Akkor érdemes volt átolvasgatni Akkor egy 0,25ös és egy 0,2 es lapka megfelel nekem. Az "ex" gondolom a kipuff oldal az "in" meg a szívó ugye? Holnap nekilátnék.
Aztán amúgy mi a f@sz van? Tegnap gurultunk egyet Dobogókőre Csobánka felé, meg Üvegtigrishez. Idei első "normális" motorozás, leszámítva a siófoki kiruccanást még márciusban.
Köszi az ajánlatot... lehet elfogadom és elgurulok ha lenne időd rám Ez egy fél napot gondolom elvesz, + még hűljön vissza a motor előtte