Üdv Mindenkinek!Ma sikerült végre olajat cserélnem: Agip Racing 10W-60 került bele,full szintetikus,természetesen új Hiflo szűrővel.A gyári érték 3,3L,de 3L után maximumon van a szint.Első hallásra a blokk halkabbnak tűnik,mint az előző Repsol olajjal,és talán kicsit szebben is jár-ezt lehet,csak bebeszélem magamnak...Lehetséges?Tesztelni még nem tudtam,mert sem az időjárás nem volt ma kegyes,sem időm nem volt rá.
Kérdésem hozzátok:lassan kellene egy új hátsó gumi,(slick és vágott gumi kizárva)kihez forduljak,hol keresgéljek?
Esetleg valakinek nincs a sufniban egy kiegyenlítő-tartály hibátlan állapotban?
ha esetleg valakit érdekel az alábbi motyók jutányos áron eladók
akrapovic leömlő
1 garnitúra zsír új slick
ülés alatti műanyagok
1 üléses idom
és még sok apróságom van, cserébe érdekel gyári kipufogó rendszer, illetve üzemanyag tank
mindenképp hosszabb távon kell tervezni, most rendben is van meg csak aprópénzt adnának érte. Amíg nem kenyérre kell az ára addig biztos marad... jövő héten benézek
Én csak alubarát rózsaszínt (G12), vagy kéket (G11) használok, az olcsóbb zöldek sajnos nem viselik jól az idő múlását tapasztalatom szerint, de rövid távon nem bántják az alut. Aztán mindenki másra esküszik .
Emlékszem én is mikor felolvastad,ezért néztem furcsán mikor mondták. Most felöntöm vízzel de ne hozz majd veszek és megoldjuk ha jöttök. Lehet addigra megveszem a láncszettet is.
Poénos, de nekem az van ráírva amit neked is leírtam. Roland is és Tomika is ugyan azt olvasta, mint amit leírtam neked. De tegyél rá desztvizet és ha megyünk, hozzád akkor viszek neked fagyállót. ok? Nem fog belefagyni ne aggódj.
Ok,csak legyen alkalom meginni. Beszéltem az ismerősömmel a Somló túráról, azt mondta ok találjuk ki mikor legyen és megbeszéljük. Az előbb gurultam 1-t, minden faxa
Valami olyasmit magyaráz, hogy a karburátor szellőzőbe, amiben eredetileg statikus nyomás van, torlónyomást vezet be, vagyis, a ram air csőbe illeszti be a csövet, hogy nyomás alá helyezze a karburátort. Pontosan nem tudom hova megy az a cső a porlasztón belül. Azt tudom még elképzelni, hogy streetfighterként használja a gépet és így nem érvényesül normálisan a ram air töltő hatása, ezért vezette be a karbiba is a torlónyomást. Csak egy tipp.
Kérdésem hozzátok:lassan kellene egy új hátsó gumi,(slick és vágott gumi kizárva)kihez forduljak,hol keresgéljek?
Esetleg valakinek nincs a sufniban egy kiegyenlítő-tartály hibátlan állapotban?