Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ZXR-nél ez kevésbé volt még átgondolva, mint a 7R-nél. Mi 30 perc alatt kicseréltük az enyémet. Persze ott volt az egész szervízcsapat
a saját DATA.hu-s fiókomba töltöttem fel, tehát csak rá klikk a linkre és már töltheted is le
ha német nem annyira, akkor ajánlom a gogli fordítót is elindítani
Fizetek,és tölthetem?Még a magyar sem
Na igen! Olaj le!Kuplung munkahenger le ! Lánc dekni le!Vízpumpa ki!Váltó rúd le! Lánckerék lelazít/már ha meg lett volna húzva.és lebiztosítva,de nem volt,így kézzel le tudtam tekerni az anyát! Így már ki tudjuk csavarni az összes csavart!Agyalás,lánc miatt,kicsit útban van Na jó,kerék ki,sárvédő le,így jobban lehet kicsit oldalra elvinni a láncot,majd előrehúzod a láncot,és adsz neki egy különleges alakzatot,hogy le tudd szedni! Visszarakni hívok egy polipot ,hogy tartsa a láncot,míg felteszem az oldalát! Aki tervezte,annak biztos végre kellett hajtani egy szepukut ,és azért lett nektek át tervezve!Képet csinálok !
kubikus!
innen letöltheted a manualt!
remélem megy a német
http://data.hu/get/5095668/Kaw...
ahogy elnézem, de sajnos elég szar a ZXR750 manualja, tényleg le kell szedni ott mindent, mert mint ha belülről lehetne cserélni a szimmeringet
ha lesz energiád, akkor csinálj már pár képet , a láncot meg szerintem mindenképpen akaszd le
Mekkora igazad van köszönöm.
Na erre nem gondoltam
amúgy meg a legjobb, ha megnézed a kiömlőnél a belső átmérőt, mert hát oda kell beférnie és a leömlőd falvastagságával számolva meg meghatározod a belső átmérőjét
sajnos csak a kiszereltet tudtam megmérni, ami egy kicsit meg van nyomorgatva de kb 42mm a külső, 35 mm a belső átmérője és kb 2 mm vastag
Szét van barmolva......folyt. holnap,de nem húsz perces az biztos,főleg hogy nagyom útban van a lánc,meg stb...
Hali.
Meg tudná valaki mondani a tűzkarika pontos méreteit
Mert kicsit sokallom a gyárinak az árát.
na Guro legozhatunk banyek. de így is lesz ami megmarad,
Szétszedni,mindent szét lehet... Menni úgy sem tudok vele,az okok miatt,mi bajom lehet? legfeljebb megkapod dobozban
ahogy érzed csak nehogy házhoz kelljen mennünk, bár az is megoldható
Délután szétbombázom......
néztem, ez tényleg más mint a miénk
otthon utánanézek a szerelésikben és holnap egyeztetünk
Nállatok! De sajna nállam,még le kell venni azt is amit belinkeltem....
Így van.
XD Szia téged nyúzlak már hetek óta! Az e-mail címem alapján felismersz (shagrath@citromail.hu). Ma beszéltünk utóljára
Sajna de az újak japánból, azaz az áruk vetekszik egy új motréval az a vicc de ez van.
Ő a marketingfelelős, te meg a kivitelező
A szelepek elfogynak, csodák nincsenek. Én már cseréltem szívósort, de ez ilyen, minden elkopik egyszer...
Szia! Mindenem van hozzá Adatlap!
Zxr 250 -hez persze hogy siralmas már nem gyártanak hozzá semmit kb 15 éve! De ezt a Red baronos versenyzökkel kell megbeszélni akik leszorták vele az országot a japán belpiaci nem eu honos mocikkal!