Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

segítség képpen itt van két kép, de szóban egyszerűbb elmondani
add meg a számodat és felhívlak
És,merre van az az "áldott"" szimering?Mert ugye én jobb oldalt nem látom ha leveszem a "lánc védőt" amin rajta van a munkahenger.A rudat látni,csak a szimeringet nem látom...esetleg méret?
hello,

nekünk is volt már hasonló problémánk itt a srácokkal.
a kuplung mozgató "pálca" szimmeringje ereszt!
1500 HUF és 20 perc a cseréje
10 körül lennénk Fehérvárnál, du 2-3 között indulnánk vissza Újvárosból
Hi ! Kérdésem lenne! Van egy enyhe kis motorolaj szivárgás a motoron! A kuplung "lökdösőt",levettem a motor oldaláról,és egy kupaknyi olaj rögtön csattant a betonon! Az természetes ,hogy a másik oldalról a rúd felől át tud jönni az olaj,vagy nem?Mert gyanítom,hogy nem igazán jól volt eltömítve a munkahengernél!
mikor mész és mikor jössz?
Szia Tom! Vasárnap nevezel Guróékhoz? Fel tudunk venni meg haza is tudunk vinni ha gondolod.
Köszi,pont ilyen véleményre számítottam.Sokat segítettél! A felni dolog nem is jutott volna eszembe.Pedig az autóm után gondolhattam volna(195/5516),ami szintén "kemény". Nekem a hátsó felni sokszögű . Jókat hallottam a Bt016-ról,teszek egy próbát.
Negatív irányban nem befolyásolja az irányíthatóságot, mivel lejjebb megy az eleje, ezért elvileg fordulékonyabb lesz, de ezt lehet kompenzálni egy minimális villaemeléssel, vagy a "Preload" csavar egy-fél gyűrűnyi betekerésével. Annál inkább aggódnék a felni épségéért, ugyanis felénk ezt a méretet felnigyilkosnak szokták csúfolni. Az F2-mnek volt ez a gyári mérete. A hetesen a /70-es gumival is olyan a felnim mint egy sokszög, én nem kockáztatnék 60-ast. Ha nagyon jó vétel, akkor meg kell venni nyilván.
cs cs cs csa csa csa a a akkkk a felesem legyen m e e e g. Na mán dadogok is. 50%-oshoz már hozzászoktam alatta nem is érzek semmit. De jól vagyok m i i i i nden ok. Kampi 11 tájt ideértek szerintem elég. De még Guro
akkor és megtudod a zsebbe nyúlás mélységét
Szia!
Csak egy kérdés,Te jobban a témában vagy
Megváltozik nagyon a motor viselkedése,ha előre 120/60-at teszek? Csak ,mert ebből vagy egy jó vételem.Amúgy sem nyüstölöm annyira,mint pl Te/Ti! Bridgestone Bt016.
Akartam is kérdezni,hogy akkor mennyi a kirándulás vége. Majd
Részemről nincs akadálya 1 vasárnapi ebédnek. Asszony jön velem csak, így Tomikát is fel tudom venni ha úgy gondolja. Találjátok ki mit akartok csinálni viszem a hozzávalót meg mire érjünk oda,hogy időben kész is legyen
Vasárnap jó itthon vagyok hétvégén csinálom műhelyt. Kampi beszarsz miket ténykedtem. Guro csak a fejét fogja! garázs bulizni lehet vasárnap is ebédre is akár sütni kis disznóságot vagy főzni babot he? Guro a séfünk! Csak pálinka legyen me különben elbassza. De azé szombaton este mi Guroval előmelegítünk.
addig még úgy is
Akkor ok, gondolom nagyban függ a garázs buli sikerétől. Majd viszek vmit utókezelésre! Szombaton megírom majd, hogy nagyjából mikor érkeznénk.
nekem jó , szerintem Dininek is, de majd reagál
ha itt vagy én is át tudom adni, szal no
Az a baj, fos időt mondanak hétvégére.
Nem tologatjuk többé a vasat, fesz szab már itt van /remélem jó is/ akksi holnap. Vasárnap tudnák menni a gépért, jó nektek?
Szombat garázsbuli? Jöttök?
Ok
de ha te az új fesszabra vagy kíváncsi, akkor az már szerintem ott is van Kampikánál
amint összejön a kedvem nagy része