Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja ez a Császárvíz strand korlátja Ajánlgattak már búvárruhát, de szerintem felfújható gumimatraccal fogok érkezni legközelebb.
Helyes. Ha jól látom ez úgyis valami strand korlátja . De szerintem ha sokat jársz ki fürödni, akkor olcsóbb lesz ha veszel bérletet is. Ma kurva hülye vagyok..
Faszt, által keltem
Látsz egy kis akadályt és már félre is állsz? Ezt hamar feladtad
Tekertem 50km-t és a végén ez várt rám...
Majdnem
Szevasztok!
Nem nagyon pörög a fórum. Mindenki motorozik?
Gokart úton
Bird,
ha életre kelt a fenevad
Hali. Jártam arra, mentem a szerelőhöz vérátömlesztésre!
Baszatós hangja van szerintem is . Fasza idő volt vasárnap, egyenes úton bedőlve mentem. nem sok olyan hülye volt az úton mit én! .
Szia!
Láttalak vasárnap a XI.ker Andor utcán. Jó hangja volt,egyből felfigyeltem az" E.T. " lámpákra
Akkor így kell hagyni beállításokat! Örülünk, hogy örülsz!
Hazaérkezett a gépem, sztem új korában sem volt jobb. Örök hála a mestereknek A fogyasztása is kurva jó, 165 km-t jött hazáig és 1 csepp benzin sem hiányzik belőle
Hali.
Bandi barátomnál van kettő is.

http://www.batszimotor.hu/inde...
Tud vki 7-esre sportdobot?Érdekelne!
Ok!
De ha ilyen szél lesz akkor nem tüzelünk meg az estére jó van fénye melege stb.... de folyamatosan gyűjtöm fát meg mindent, majd jössz mutatok pár új dolgot
Nincs az az isten! Hozok sört!Akkor van! :-)
Pedig van
Már nincs mit eltüzelni...
Akkor szép napnak nézünk elébe!
Na halo, ugyanott leszek, ahol multkor felszedtél, majd csörögj ha jössz.
jó, este 11 előtt nem leszek gép előtt. Ha ok írd meg hol leszel majd, várpalotánál rád csörgök
ok,estefelé térjűnk vissza rá.
kubikus,

mivel az én számom már kering itt a fórumon egy ideje, és lehet egyszerűbb is így: 70/933-4053