Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Finom a bolyhos vegyes gyümölcs pálinka! 50%os :D Fékeid pöpecek lesznek vagy nem
sziasztok kéne egy kis segitség bele raktam az akksit de már furcsa volt mert ariaszto nem csiripelt kapcsolom a gyujtást az sincs táv irányitoval beindul de akkor meg a gyujtás rajta marad riaszto szart be zxr 750 kősz előre is
vezérlés a helyén, szelephézagok rendben,
ma felmegy az alja, oldala, teteje, közben meg Dini féket takarít
összecsörgünk oszt meglátjuk hogy s mint lesz a dolog, de még az is megeshet, hogy de el tudsz jönni és tudunk vele kerülni egy kisebbet, vagy ha annyira elkészül akkor.....
Igazából délelőtt is el tudok gurulni arra, hogy álltok a géppel?
remélem du már csak a tesztköröket kell menni a géppel és a finombeállítások lesznek csak hátra
ha lesz kedved elgurulhatsz és tesztelhetsz te is
Este sajnos nem, de délután igen.
Ráérsz? Grill vagy főzés? este?
Szombaton mit csináltok?
hát ja, arra még talán jó lesz , amúgy az ülés már meg van hozzá
Köszönöm! Állítólag eredeti,de úgy is néz ki,igaz ki tudja már..
Nem probléma, mondtam használjátok fel alkatrésznek, jó lesz Gurónak donornak!
ÁÁÁÁ reménytelen.
Üdv az új emberkéknek!
Kubikus! Bitang szép a fényezése a motornak!
Szép
ok, ha van vmi konkrétum!
nem öregszik, csak nemesedik
Üdvözöllek!
Képet tegyél Te is
Akkor már tervezhetünk zxr750 talit is. Na jó csak vicceltem , de most már nem csak én leszek egyedül az öreglánnyal
Kampi,
a cucc megérkezett, rajta vagyunk az ügyön
a maiaknál is csak az a lényeg hogy normális anyag legyen, a gyártónak meg az a fontos hogy az ő termékét vedd meg, főleg a GM-nél! de igazából csak az a lényeg hogy nitrát és szulfát mentes legyen mert az eszi meg az alumíniumot, illetve a különböző tipusokat ne keverd mert álltalában nem szeretik egymást. továbbá rendszeresen cseréld, mert 2-3 év alatt kémiailag lebomlik, és fasza fekete trutyi lesz belőle sok vizzel, vagy egyszerűen elveszti a fagyálóságát
Értem! Csak arra gondoltam,hogy itt is lehet valami típus esetleg,mint a maiaknál ,de gondolom régen nem "számított "annyira! A keverést értettem,világos!
Nitrát és foszfát mentes! lehetőleg ne a legolcsóbbat, mert azok akár fél év alatt is lebomlanak és nem kenik megfelelően a vízpumpát, tehát a Bárdis szarok,a Unix, meg Tecsó termékek kilőve! 25-30 foknál töményebbre ne keverd, mert melegedni fog mint az állat!
Kérdezz bátran, azért van a fórum!
Köszi! Gondolom,majd még kérdezek pár "sületlenséget"