helol, Kampi!
ma még nem tudod vinni a vasat, az tuti
a teljes igazság felderitése érdekében latba vetettük az én gépem karbisorát is , ma még tesztelünk és törekszünk a tökéletes beállitásaid megtalálására és majd csak ha azok megvannak akkor mondjuk azt, hogy
no , amint van hirünk
je, és hogy mennyivel más mint az enyém, az igy az egyikről a másikra ülve jön elő, de nagyon
Szép megkímélt állapot,de azért a felső hídra sikerült ütni pár lyukat...
Említetted talán hogy fighter volt,bizonyára ennek a maradványa ez a kis esztétikai baki...Sajnálatos ha egy gép így végzi...
Szia CSOKIS ! Elkelt még akkor ! Rég volt már ! A motorjavito.hu oldalon vannak még fenn dobok. Talán komplett rendszer is van, ha kell . Blokk alkatrészek, néhány apróság, kerekek.
Hali! Jaja, próbálkoznak. De amikor elkezdtük itt kitárgyalni, rögtön besértődtek
Imádtam azt a motort, de úgy lelakták, hogy már én se venném meg. Ennyiért meg pláne nem!
Hát, tudod jó hogy vannak ilyen srácok akiknek fontos az hogy milyen munkát adnak ki a kezük közül. Guró hívott milyen volt a karbi belseje. Nem mondok semmit. Remélem majd dumálunk még vasárnap!
Szia,beszéltem Guróval. Mondja nagy küzdelem volt a fékkel. Előre is kösz a fáradságot ha megyek érte viszek még 1 kis körtét a jobbikból. Talán tudsz kezdeni vele majd vmit.
Megadnád a számát,akitől gumit szoktál venni? Hol lakik?
Köszi!
ma még nem tudod vinni a vasat, az tuti
a teljes igazság felderitése érdekében latba vetettük az én gépem karbisorát is , ma még tesztelünk és törekszünk a tökéletes beállitásaid megtalálására és majd csak ha azok megvannak akkor mondjuk azt, hogy
no , amint van hirünk
je, és hogy mennyivel más mint az enyém, az igy az egyikről a másikra ülve jön elő, de nagyon
Említetted talán hogy fighter volt,bizonyára ennek a maradványa ez a kis esztétikai baki...Sajnálatos ha egy gép így végzi...
Példa: VFR-em eladás után kb. másfél évvel - -
Imádtam azt a motort, de úgy lelakták, hogy már én se venném meg. Ennyiért meg pláne nem!
olyan sűrűn használhatta a gyerek, hogy 15 Km-re lakik, de egyszer sem találkoztam vele
http://www.hasznaltauto.hu/motor/kawasaki/kawasaki_zx-7r_nin
ja_marcius_31.-ig-5392975
Megint próbálják eladni a régi gépedet?
mi azért igyekszünk visszaszolgáltatni a vasat Kampi bácsinak, már mint ami megmarad belőle
Még 1 zxr750 Lassan szervezhetünk talit! Ráadásul mindenki Pest megyében van! Mit szóltok? Persze zx7r is jöjjön!