Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mikorra lesz új?
a motor már kész, csak a fesszab cserére vár, az meg 3 minutes
Szombaton kész lesz?
mi ez a jel kérem szépen? Szombat?
Pedig már kezdtünk belejönni a tologatásba.
Kösz Tom! Sikerült szerezni, ha minden igaz holnap már itt is van. Akksit is rendeltem. Remélem ok lesz minden.
Kampi! A 91-92-es, 93-95-ös ZXR-nek is passzol a generátora és a 94-97-ig ZX9-esé is ugyanaz.
ugy legyen cimbora, konzultalunk elotte
amint lesz időm rendbe teszem a MITO-t és megyünk
remélem akkor is ráérsz majd és akkor brumm-brumm
akartam irni kakucsozni
akkor elkelt. Johetnetek valamikor kakicsozni, nem mintha most lenne mivel kimennem
oda ne add senkinek
vmikor arra járok elhozom
Sziasztok!
Maradt egy gyari dobom, csuszas miatt karcos es a palastja kilyukadt, de ha valaki eljon erte viheti batran. Nekem csak a helyet foglalja
Szia!
Egy Szombathelyi srác elvitt mindent tőlem.
Üdv: András
Gyárilag Rock Shox van benne, állítható a balos szárban az előfeszítés, a jobbosban meg a húzófokozati csillapítás, mivel ez olajos. Régen, amikor érdekelt a téma és vettem a Bikemag újságokat, az egyikben volt egy Kanyondél 2 milláért. Akkor nem gondoltam hogy egyszer lesz egy ilyenem, persze ez nem 2 milla
Amúgy nagyon jó, Sram az egész erőátvitel és nagyon precízen dolgozik. Egyszer hozd le a drótszamarat Fehérrvárra, azt tekerjünk egyet!
Mi történt a gyári telójával? Gondolom ez a rock shox utólag került bele. Pár éve mentem egy Cannondale-lel, az többe került, mint a motorom. A hátsó agy volt benne kb 1000 ajró. ha jól emlékszem 14 sebességet tudott (az agy)
Az új gazdaságos kétkerekűm
ok,felhívom,Tom is adott 1 tippet már beszéltem is 1 sráccal van 1 blokkja ha rajta van a generátor oda adja.Árat majd akkor mond ha tényleg meg van a cucc.
hello Kampi,

erről beszéltem
a telefont felvette, dumáltunk is, csak a kért alkatrészekről nem sikerült a srácnak megcsinálni a képeket 2 hét alatt, pedig képek nélkül nem vásárolok
remélem generátor/fesszab ügyben több szerencséd lesz
Köszi!
Szia Viri! Generátorod meg van még?
Üdv:Kampi