Gyárilag Rock Shox van benne, állítható a balos szárban az előfeszítés, a jobbosban meg a húzófokozati csillapítás, mivel ez olajos. Régen, amikor érdekelt a téma és vettem a Bikemag újságokat, az egyikben volt egy Kanyondél 2 milláért. Akkor nem gondoltam hogy egyszer lesz egy ilyenem, persze ez nem 2 milla
Amúgy nagyon jó, Sram az egész erőátvitel és nagyon precízen dolgozik. Egyszer hozd le a drótszamarat Fehérrvárra, azt tekerjünk egyet!
Mi történt a gyári telójával? Gondolom ez a rock shox utólag került bele. Pár éve mentem egy Cannondale-lel, az többe került, mint a motorom. A hátsó agy volt benne kb 1000 ajró. ha jól emlékszem 14 sebességet tudott (az agy)
ok,felhívom,Tom is adott 1 tippet már beszéltem is 1 sráccal van 1 blokkja ha rajta van a generátor oda adja.Árat majd akkor mond ha tényleg meg van a cucc.
erről beszéltem
a telefont felvette, dumáltunk is, csak a kért alkatrészekről nem sikerült a srácnak megcsinálni a képeket 2 hét alatt, pedig képek nélkül nem vásárolok
remélem generátor/fesszab ügyben több szerencséd lesz
remélem akkor is ráérsz majd és akkor brumm-brumm
vmikor arra járok elhozom
Maradt egy gyari dobom, csuszas miatt karcos es a palastja kilyukadt, de ha valaki eljon erte viheti batran. Nekem csak a helyet foglalja
Egy Szombathelyi srác elvitt mindent tőlem.
Üdv: András
Amúgy nagyon jó, Sram az egész erőátvitel és nagyon precízen dolgozik. Egyszer hozd le a drótszamarat Fehérrvárra, azt tekerjünk egyet!
http://www.kepesmotor.hu/kawas...
erről beszéltem
a telefont felvette, dumáltunk is, csak a kért alkatrészekről nem sikerült a srácnak megcsinálni a képeket 2 hét alatt, pedig képek nélkül nem vásárolok
remélem generátor/fesszab ügyben több szerencséd lesz
Üdv:Kampi