Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

fürdős kurva
Ne kokszójjjáááá annyit, mert szétdurransz!
Na vagyok én is! Még beugrottam Szfváron egy barátomhoz és utána go a pályán. Háááááát elég szépen fogyaszt a kicsike. 6-6,5 liter átlagban. 50 km-en
Ukawa! Ne tollászkodj, mert "ezek" nem várnak! Viszont a bringád nagyon tuti!
Jó volt látni a "régi" arcokat és megismerni pár perc alatt az új emberkéket!
Brno SBK?
Estét!
Úgy elhúztatok a kútnál baszki, mire beöltöztem már a valagatokat se lehetett látni :) Na mindegy majd legközelebb. Azért március közepén a Balatonban... az nem gyenge
tessék lássék
hát mi Birddel már csak szép öregurasban nyomtuk
az M7-en azért kiégettem egy kicsit, és megmondhatom, hogy érezni a különbséget
170 nél még gyorsult, csak hát egy kisebb rajt utolértünk
one personnal szerintem most akasztja az órát
Mi hazaértünk, a végén már a fehérvári banda is kétfelé szakadt, remélem mindenki rendben hazaér. Fasza volt a társaság, reméljük lesz még ilyen. Mondjuk egyszer egy szeszeléssel is összeköthetnénk
Köszönöm Guro
Nem leszek P. Attila az EDDA Művektől és nem "Éjjel érkezem"
bezzeg ez az 1 óra , ez k gyorsan eltelt
de most már
akkor várom a hivásod meg hogy érkezzél tesó
Fölhívtam az összes kurva csapágyboltot, persze egy sincs nyitva, pedig szabvány méret az a fostos szimering és kb 300ft...
Akkor ahogy szokták mondani:
- Hová mész?
- Siófokra.
- Mer?
- Há'mer.

De lassan telik az idő munka közben
Már indulnék
bár jég már nincs, de azért viszünk egyet, hiszen te mondtad, elmegy az jégen, jég alatt , jég nélkül
GURO! Leérek Siófokra és csörgök, hogy merre vagytok.
Majd csak megtalálok pár embert a Balcsiban :) Hummert visztek?

no majd oszt meglátjuk
Na mizu-mizu?
Néztem a Brno SBK jegyárakat: 26 Euro-tól a 300-ig, ami a D,G szektortól a VIP SBK klub-ig terjed.
ja, Tomika, elb..m
950 SMR
Na akkor a holnapi viszontlátásra!
Orbi! Nem ti bandáztatok vagy 6-an Dabas környékén délután fél 4-4 körül? Némedi felől jöttetek és csak a 2-ik helyen voltál
Oksa
várunk tesó
Én melózok és kb. 2 körül érek Siófokra. Ott majd csörgök GURO-ra és odasuhanok ahol vagytok
tűzjarika: 11060-1103
vezérműtengely felső vezető: ez cseredarabos, mert rájöttek, hogy az eredeti anyaga nem a legfaszább: 12053-1455 ( replaces 12053-1289 )
gázbowden nyitó: 54012-1506
gázbowden záró: 54012-1507
Hali urak.
Meg tudná valaki mondani 3 alkatrész rendelési számát?
Az egyik a tűz karika(remélem ez a neve),a másik a gázbovden,a harmadik a szelepfedélben lévő bakelit kis kizbasz ami a vezérműlánc felől van.Gondolom ennek ütközök a lánc ha már nagyon szar.
Köszönöm uraim előre is
ok, jó és eredményes szerelést